Županija

IZ ŽUPSKE OPĆINE OPTIMISTIČNI Nadamo se da će se realizacija projekta Kupari znatno ubrzati

IZ ŽUPSKE OPĆINE OPTIMISTIČNI Nadamo se da će se realizacija projekta Kupari znatno ubrzati

Načelnik Župe dubrovačke Silvio Nardelli i pročelnik Jure Marić održali su sastanak s predstavnicima tvrtke Hotel Properties Limited (HPL) iz Singapura, koja je ušla u vlasničku strukturu tvrtke Avenue ulaganja.

Inače, tvrtka Avenue ulaganje ima s Republikom Hrvatskom potpisan ugovor za pravo građenja te koncesiju na pomorskom dobru na državnom zemljištu u turističkoj zoni u Kuparima.

-Optimizam ulijeva činjenica da je tvrtka HPL, partner koji je ušao u vlasničku strukturu Avenue ulaganja, renomirana svjetska tvrtka koja u svom vlasništvu ima 18 hotela pod brandom Four Seasons te još 6 u izgradnji što ga čini najvećim pojedinačnim partnerom Four Seasonsa u svijetu. Osim tvrtke HPL u istom vlasništvu je i tvrtka Como te pa tako govorimo o 77 hotela različitih luksuznih brandova u istom vlasništvu.

Nadamo se, a planovi i pristup novih sudionika u projektu upućuju na to da bi se realizacija projekta Kupari trebala znatno ubrzati i zaživjeti u punom sjaju čime bi Općina Župa dubrovačka ali i Republika Hrvatska dobili ekskluzivan hotelski brand koji još nije bio prisutan na ovim prostorima – navode iz Općine.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist