Aktualno

Iz Zagreba: Grad mora poštovati ugovor s Društvom

Na sastanku Povjerenstva za tumačenje ugovora o upravljanju zidinama u Ministarstvu kulture zaključeno je kako je postojeći ugovorni odnos između Grada Dubrovnika i Društva prijatelja dubrovačke starine zakonit, valjan i obvezujući.

Nakon sastanka podpredsjednik Društva Denis Orlić za duList je kazao:

– Zaključak je da je postojeći ugovorni odnos zakonit, valjan i obvezujuć.Zaključeno je i kako postoji mogućnost poboljšanja i unaprjeđenja  odnosa u interesu zaštite i obnove baštine dubrovačkog kraja te kako će u tom smislu Ministarstvo kulture predložiti mogućnost kako bi se i oni uključili u ugovorni odnos – istaknuo je Orlić.

Na sastanku koji je trajao sat i pol vremena osim podpredsjednika DPDS Denisa Orlića i gradonačelnika Andra Vlahušića na sastanku su sudjelovali i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić sa suradnicima te zamjenica ministra pravosuša Sandra Artuković Kunšt.

Do službenog stava Gradske uprave zasad nismo uspjeli doći budući da je gradonačelnik ostao u Ministarstvu kulture na sastanku s ministricom Zlatar Violić o Dubrovačkim ljetnim igrama.

Pročitajte još

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

Dulist

‘KOLIKI PROSTOR!’ ‘Miovića šuma’ svakog dana s novim vizurama, a od ‘šume’ više nema ni traga!

SNAGA TRADICIJE Cvjetnica i blagoslov poma ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija