Kultura

Iz Libertasa mole za strpljenje

Iz Libertasa mole za strpljenje

Vezano za dopis našeg sugrađanina Srđana Gizdića koji nam je poslao dopis vezano za promjene u voznom redu zbog radova u ulici Kralja Petra Krešimira IV

u kojem predlaže okretanje smjera u ulici II dalmatinske brigade od Vidikovca do Ugostiteljske škole, poslali smo upit diretoru Libertasa Đuru Deranji.
On pak navodi kako su organizirali vozni red u najboljoj namjeri kako bi zadovoljili potrebe za prijevozom stanovnika Ploča.

-Uskladili smo linije 8 i 8A tako da se čekaju na Ilijinoj Glavici te stanovnici Ploča sa spomenute stanice mogu do Pila i dalje, a  prelaskom na druge linije doći u bilo koji dio Grada, pa i do Opće bolnice. Napominjemo da  linija 8A dolaskom na vidikovac mora ići na Dubac da bi se okrenula, što nam još više otežava tj. produžuje vrijeme vožnje do Ilijine Glavice. Mislimo da podatak koji ste dobili da od Ploča do Opće bolnice treba 75 minuta je pretjeran. Želimo istaknuti da smo ovako uskladili vozni red i zbog učenika u tri škole na Pločama kojih ima preko 300, a koji stižu sa područja Grada i prigrađa – ističe Deranja i dodaje vezano za ukidanje linije broj 5. 

-Napominjemo da se ta linija ne može uskladiti sa dolascima linije 8A na Ilijinu Glavicu, obzirom na različita vremena koja su potrebna da bi autobus napravio cijeli krug. Obzirom na kapacitet autobusnog ugibališta na Ilijinoj Glavici želimo Vas informirati da nema mjesta za treći autobus. Svjesni smo da sva ova presjedanja nisu poželjna kod korisnika naših usluga, ali obzirom na gore navedene radove mislimo da je ovo najbolje što se moglo napraviti te Vas sve molimo za strpljenje do završetka spomenutih radova – zaključio je Deranja.    
 

Pročitajte još

KONCERT U CRKVI MALE BRAĆE Obilježeno 220 godina smrti Ivana Mane Jarnovića

Dulist

[FOTO] 40 GODINA UMJETNIČKOG RADA Gradonačelnik primio Branimira Vidića Fliku

Dulist

Ivana Marija Vidović u uglednom žiriju Međunarodnog pijanističkog natjecanja Saint Paul TroisChâteaux

Dulist