Grad

Iz Hrvatske pošte odgovorili su nam zašto se stvaraju redovi ispred poslovnice Lapad

Iz Hrvatske pošte odgovorili su nam zašto se stvaraju redovi ispred poslovnice Lapad

Od kraja studenog bilježimo rast paketnog prometa koji se odnosi i na poštanske urede jer su uredi jedan od načina isporuke paketa. Obzirom da je poštanski ured 20103 Dubrovnik isporučni ured u kojem korisnici preuzimaju pošiljke, ponekad se zbog toga mogu stvoriti redovi, a pogotovo u prosincu kada je poštanskim operaterima vrhunac sezone – istaknuli su nam ovog utorka iz Ureda za korporativne komunikacije Hrvatske pošte.

Ovog ponedjeljka, podsjetimo, ponovo su se pojavile gužve pred poslovnicom Pošta Lapad. Građani se pitaju zašto radi samo jedan šalter u popodnevnim satima, a jedna čitateljica požalila nam se i poslala prateće fotografije uz opasku kako je ovakva situacija gotovo svako popodne, a čekanje se oduži i na preko sat vremena.

Ono što su dodali iz Pošte je kako je korisnicima u poštanskom uredu na raspolaganju širok raspon usluga, a obavljanje nekih usluga može vremenski trajati dulje od prosjeka.

– Sukladno propisanim epidemiološkim mjerama, broj ljudi koji istovremeno smije biti u prostoru poštanskog ureda je ograničen i zbog toga korisnici na red čekaju vani. Svakako ćemo pratiti frekvenciju korisnika i po potrebi angažirati još kolega u popodnevnoj smjeni – zaključili su iz Hrvatske pošte.

Pročitajte još

Grad krenuo s uređenjem igrališta na Ilijinoj glavici

Dulist

GRAD DUBROVNIK DIO KEKS OBITELJI Platite režije bez naknade preko aplikacije

Dulist

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist