Grad

Groblje Dubac kreće s utvrđivanjem liste zainteresiranih

Groblje Dubac kreće s utvrđivanjem liste zainteresiranih

Na sastanku održanom ovog utorka, direktor Groblja Dubac Đuro Lonza izvijestio je gradonačelnika Grada Dubrovnika Mata Frankovića i načelnika Općine Župa dubrovačka Silvija Nardellija kako je Društvo spremno raspisati javnu nabavu za izgradnju grobnica na groblju Dubac.

U sljedećim danima djelatnici Groblja Dubac započet će s pozivanjem svih onih koji su ranije iskazali interes za kupnju grobnih mjesta, a kako bi se ažurirala i potvrdila lista zainteresiranih te odredio termin kada trebaju doći u ured društva Groblje Dubac u zgradi Općine u Srebrenom, gdje će im biti izdana privremena rješenja. Sukladno privremenim rješenjima korisnici će trebati obaviti avansnu uplatu u iznosu od 90 % ukupnog iznosa, u roku od 30 dana. Paralelno s ovim postupkom, u siječnju 2022. godine raspisat će se nabava za izgradnju grobnica, a čija će izgradnja, nakon provedenog postupka javne nabave te odabira izvođača radova, prema procjenama trajati 18 mjeseci.

Realizacijom ovog projekta riješit će se jedan od gorućih problema građana grada Dubrovnika i općine Župa dubrovačka u posljednjih deset godina.

Mole se građani koji su ranije iskazali interes, a mijenjali su adresu i kontakt podatke, da ažurirane podatke pošalju na e-mail: groblje.dubac@du.t-com.hr.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović