Sport

IZ BOLNICE U BAZEN Evo zašto je Marko Bijač s pravom kapetan Juga!

bijac infuzija

Javnost i mediji često ne saznaju sve što se zbiva uoči ili nakon utakmica pa često neki potezi sportaša ostanu bez javnog spomena, mada to zaslužuju. Jedan takav potez ‘potpisuje’ Jugov kapetan Marko Bijač.

Naime, na današnjoj konferenciji za medije VK Juga trener Vjeko Kobešćak pohvalio je trud cijele momčadi u prvoj utakmici finala protiv Primorja, a posebno je istaknuo požrtvovnost Jugovog kapetana, koji cijelu noć prije utakmice nije spavao, jutro prije utakmice bio je na infuziji pa je na koncu ipak stao na vrata Juga i bio jedan od najboljih u bazenu.

– Odlučili smo sedam minuta prije početka utakmice da počne na golu i da barem olakša drugom golmanu. Odradio je posao fantastično, baš kapetanski, i za mene je pokazao da ima veliko srce i karakter, a onda s njim i cijela momčad – kazao je Kobešćak.

Inače, bolesti i ozljede ove sezone najčešće napadaju reprezentativce, a može se lako zaključiti kako je glavni krivac kalendar natjecanja i gust raspored utakmica u sezoni, koji troši igrače. Oni najbolji, Primorje i Jug, odigrat će ih ove godine gotovo 50!

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Vesela lica na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

Dulist

JUG U POLUFINALU LEN EUROCUPA Vjekoslav Kobešćak: Utakmica će sigurno biti teška

Dulist

[FOTO] SVEČANA 90. OBLJETNICA Orsan je simbol tradicije, predanosti i ljubavi prema moru

Dulist