Aktualno

IVANA LOVRIĆ JOVIĆ Vidi kako Lokrumu vade zube!

lokrum dizalica

Ne, nije riječ o novom romanu naše poznate spisateljice Ivane Lovrić Jović, već njenoj objavi na Facebooku.
-Sad me prijatelj nasmijao do bronhitisa ovom slikom i porukom: Vidi kako Lokrumu vade zube! – napisala je Ivana objavivši fotografiju koju joj je prijatelj poslao, a na kojoj, kao što vidite, prekrasani pogled na njen, naš Lokrum kvari golema dizalica.

Tema građevinskih radova uopće, a naročito na Pločama provlači se kroz medije godinama. U siječnju smo pisali o početku izgradnje luksuzne stambeno-poslovne građevine na Pločama. Izvođač radova tada je u priopćenju naglasio kako će se graditi ‘prema suvremenom dizajnu renomiranog dubrovačkog arhitekta u slikovitoj vizuri dubrovačkog krajolika’. Istaknuto je tada kako će se s radovima pauzirati tijekom ljetnih mjeseci.

Prema fotografiji je teško procijeniti, a nije se tim istraživanjem bavila ni naša književnica, je li ovdje riječ o radovima na navedenom ili pak nekom drugom projektu. Uglavno, evidentno je da se ili ne pauzira ili se napravila pauza u samim radovima, ali je dizalica ostala da ‘ukrasi’ pogled stanovnicima Ploča i našim gostima tijekom ljeta.

Banner 300x250 DU 1

Foto:Privatna arhiva

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist