Aktualno

IVANA LOVRIĆ JOVIĆ Vidi kako Lokrumu vade zube!

lokrum dizalica

Ne, nije riječ o novom romanu naše poznate spisateljice Ivane Lovrić Jović, već njenoj objavi na Facebooku.
-Sad me prijatelj nasmijao do bronhitisa ovom slikom i porukom: Vidi kako Lokrumu vade zube! – napisala je Ivana objavivši fotografiju koju joj je prijatelj poslao, a na kojoj, kao što vidite, prekrasani pogled na njen, naš Lokrum kvari golema dizalica.

Tema građevinskih radova uopće, a naročito na Pločama provlači se kroz medije godinama. U siječnju smo pisali o početku izgradnje luksuzne stambeno-poslovne građevine na Pločama. Izvođač radova tada je u priopćenju naglasio kako će se graditi ‘prema suvremenom dizajnu renomiranog dubrovačkog arhitekta u slikovitoj vizuri dubrovačkog krajolika’. Istaknuto je tada kako će se s radovima pauzirati tijekom ljetnih mjeseci.

Prema fotografiji je teško procijeniti, a nije se tim istraživanjem bavila ni naša književnica, je li ovdje riječ o radovima na navedenom ili pak nekom drugom projektu. Uglavno, evidentno je da se ili ne pauzira ili se napravila pauza u samim radovima, ali je dizalica ostala da ‘ukrasi’ pogled stanovnicima Ploča i našim gostima tijekom ljeta.

Foto:Privatna arhiva

Pročitajte još

NOVI DETALJI S ‘OLIVERA’ Još pluta, na brodu 340 ljudi

Dulist

OŠ LAPAD POSTAJE OŠ IVA DULČIĆA? Pokrenuta peticija zbog promjene naziva škole

Dulist

Trajekt ‘Oliver’ u kvaru, pluta u Korčulanskom kanalu

Dulist