Grad

Ivana Brnin nova je pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika

Ivana Brnin nova je pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika

Po okončanju provedenog javnog natječaja, Ivana Brnin imenovana je pročelnicom Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika.

Ivana Brnin rođena je 1989. godine u Dubrovniku gdje je završila osnovnu školu te glazbenu školu Luke Sorkočevića. Srednjoškolsko obrazovanje prolazi u Gimnaziji Dubrovnik. Na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu 2013. godine stječe stručno zvanje magistre politologije.

U Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika, gdje je 2018. zaposlena kao viša savjetnica, prethodno je obnašala dužnost zamjenice pročelnice. Brnin je od 2015. godine članica, a zatim i predsjednica Upravnog vijeća Dubrovačkog simfonijskog orkestra te od ove godine i predsjednica Nadzornog odbora društva Vodovod Dubrovnik.

Prvo radno iskustvo Ivana Brnin stječe tijekom studiranja i to kao turistički informator u Turističkoj zajednici Grada Dubrovnika, gdje radi od od 2008. do 2013. godine. Nakon jednogodišnjeg programa volontiranja u Hrvatskom saboru, od 2014. godine prolazi stručno osposobljavanje u Uredu za poslove župana i Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije. Usavršava se na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji radila je kao viši stručni suradnik, dok je u ACI marini Dubrovnik obnašala funkciju zamjenice direktora.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist