Politika

IVAN ŠIMUNOVIĆ izabran za predsjednika županijskog vijeća HSP AS

Ivan Šimunović, u prošlom mandatu dopredsjednik stranke i saborski zastupnik, izabran je za predsjednika Županijskog vijeća HSP AS Dubrovačko-neretvanske županije. U svom pozdravnom govoru predstavio je kratkoročne i dugoročne ciljeve stranke pod njegovim vodstvom.

Zbor Hrvatske stranke prava Ante Starčević DNŽ održan je 21. veljače u svečanoj dvorani ‘Ville Korune’ u Malom Stonu.

Za dopredsjednike su izabrani Marinko Pažin iz Korčule i Petar Prizmić iz Orebića. Za tajnicu je izabrana Željka Dugandžić iz Ploča. Za članove predsjedništva izabrani su Mario Pinjuh iz Orebića, Paval Pecotić iz Smokvice, Filip Dragojević iz Vela Luke, Vicencije Marković s Mljeta te Zvonimir Lipanović iz Lumbarde. Za predsjednika NO izabran je Sretan Vlatković iz Ploča,a Ante Tomašić iz Smokvice i Nikola Butigan iz Dubrovnika za članove. Za predsjednika Časnog suda izabran je Ivan Jurković iz Orebića, a za članove Zdravko Maslać i Božo Ćurčija iz Dubrovnika. Za članove Glavnog stana izabrani su Mario Pinjuh iz Orebića, Željka Dugandžić iz Ploča, Mladen Živkušić s Korčule te Vicencije Marković s Mljeta. Za predsjednika starčevićanske mladeži DNŽ izabran je Nikola Živkušić iz Korčule, a za predsjednicu Kluba žena starčevićanki DNŽ izabrana je Bernardica Vekarić iz Orebića.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ Zašto je podržan plan Zračne luke koji pokriva nečiju nesposobnost?

Dulist

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija