Aktualno

Ispratite Staru godinu na najvišem vrhu naše županije

Ispratite Staru godinu na najvišem vrhu naše županije
Biciklistički klub Konavle i ove godine organizira, sada već tradicionalno 9. uspon na Sniježnicu na Staru godinu, 31. prosinca 2023.godine.
-Pozivamo sve ljubitelje bicikliranja, planinarenja, pješačenja i boravka u prirodi da nam se pridružite na ispraćaju Stare godine na najvišem vrhu naše županije – navode iz BK Konavle.
Polazak za bicikliste je u 8 sati ispred vatrogasaca na Zvekovici (ex željeznička postaja) prema Kuni Konavoskoj, a u usponu mogu sudjelovati i vozači sa cestovnim biciklima, koji će svoje bicikle moći ostaviti u Kuni Konavoskoj kao i svi ostali koji planiraju nastaviti pješice do vrha. Oko 9 sati je zajedničko okupljanje na Kuni za sve one kojima je Kuna početna točka uspona i nakon toga svi zajedno idemo prema najvišem vrhu naše županije. Dolazak na vrh Sniježnice je planiran oko 11 sati, gdje uz šampanjac nazdravimo i ispratimo Staru godinu.
-Po povratku i silasku u Kunu, druženje zaokružimo veselim domjenkom za sve sudionike.
Potrebno je ponijeti prikladnu odjeću i obuću (čvrste tenisice ili gojzerice, toplu slojevitu odjeću, vjetrovku, rezervnu majicu), dovoljne količine vode za okrepu na vrhu. Potvrdu svog dolaska kako bi događaj što bolje organizirali možete poslati u inbox na facebook stranici BK Konavle ili na mail: bk.konavle@gmail.com. Prvih 20 prijavljenih sudionika dobiti će i prigodni poklon! – ističu.

Pročitajte još

Cijene u siječnju više za 4,1 posto, najveći porast u restoranima i hotelima

Dulist

Evo koje su ulice u povijesnoj jezgri sutra bez vode!

Dulist

Nacionalni park Mljet otvara se 1. ožujka!

Dulist