Aktualno

VAKULA JE REKO Kakvo nas vrijeme očekuje za doček Nove godine?

VAKULA JE REKO Kakvo nas vrijeme očekuje za doček Nove godine?

Posljednji dani ove godine i prvi nove kao da nas žele još jednom podsjetiti na ovu iznadprosječno toplu godinu, nerijetko čak i rekordnu, a neke i na njezinu kišovitost, ističe u prognozi HRT-a Zoran Vakula.
-I dok će mnogima razmjerno visoka temperatura za doba godine odgovarati, nekima će i smetati, kao i prevladavajuća južina, uz koju će do kraja Silvestrova u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj biti uglavnom suho, a oblačnije, uz svakodnevnu povremenu mjestimičnu kišu, bit će u južnijim krajevima – prognozira Vakula.
Tijekom produljenog prazničnog vikenda zadržat će se razmjerno toplo vrijeme. U kopnenom području uz često umjeren, gdjekad i jak jugozapadnjak, pri čemu u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj do kraja nedjelje još suho, uz dosta sunčanih sati, a oblačnije uz povremenu kišu bit će u gorskoj Hrvatskoj te unutrašnjosti Istre i Dalmacije.
Još oblačnije i kišovitije na većem dijelu Jadrana, i to ponajviše u nedjelju i ponedjeljak na sjevernom dijelu. Na jugu će se većinom suho vjerojatno zadržati sve do ponedjeljka. Jugozapadnjak i jugo u subotu će biti slabi, zatim često umjereni, osobito u ponedjeljak i jaki, donosi Vakula.

Pročitajte još

‘RIM TIM TAGI DIM’ Baby Lasagna pobjednik je Dore!

Dulist

JARAK ZGROŽEN ‘Nož u grudi nedužnom mladiću je obično, a ne teško ubojstvo?’

Dulist

Ovog ponedjeljka daruj krv i spasi život!

Dulist