Aktualno

ISPOD GLAVICE BABINOG KUKA Zatražene dozvole za izgradnju četiri nove zgrade

Vizura podno glavice Babinog kuka u skorijoj će budućnosti doživjeti dodatne, značajne promjene. Uz dosadašnje građevine privatnih investitora Tolić-Žunec-Sršen koje su ‘niknule’ na ovom području, prema svim bi najavama trebala biti izgrađena još četiri stambena objekta. O početku radova na preostalom slobodnom području ispod glavice Babina kuka već se puno puta pisalo, no izgradnja ni u 2020. godini nije još počela. Tada se isticalo kako će biti riječ o šest luksuznih vila, a do tog se zaključka moglo doći s obzirom da je ime tvrtke, koja je vlasnik atraktivnog zemljišta u Ulici Kardinala Stepinca, upravo ‘Šest luksuznih vila’. DuList saznaje da je navedena tvrtka, na čijem je čelu kiseljački poduzetnik Tihomir Brajković, podnijela zahtjeve za dobivanje potrebnih dozvola. Ovu informaciju, uz još konkretnih detalja, potvrdili su nam iz Grada Dubrovnika.

Službeni odgovor Grada Dubrovnika, ali i više detalja o investitoru možete pročitati u novom broju DuLista koji je od ove srijede na kioscima.

Pročitajte još

Gdje ćete navijati i jeste li se već opremili rekvizitima? Pošaljite nam navijačku atmosferu!

Dulist

Dođite u Studentski dom i navijajte za ‘Vatrene’!

Dulist

Napustila nas je profesorica Božena Berdović

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija