Aktualno

Irski avioprijevoznik najavio liniju Dublin-Dubrovnik od 30. ožujka

Poznati irski avioprijevoznik planira se vratiti u tri hrvatske zračne luke u predstojećem ljetnom redu letenja koji stupa na snagu s krajem ožujka. AerLingus u ljetnoj sezoni 2020. godine nije prometovao prema Dubrovniku i Puli. Kompanija je relativno kratko i reducirano prometovala prema Zračnoj luci Split. U nadolazećem ljetnom redu letenja, kompanija planira obnoviti sve linije prema Hrvatskoj, no to će prije svega ovisiti o restriktivnim mjerama između Irske i Hrvatske, što posljedično direktno utječe na sami booking, piše Croatian Aviation.

Od 1. svibnja kompanija planira ponovno prometovati na liniji Dublin – Pula – Dublin. Linija bi trebala prometovati dva puta tjedno, utorkom i subotom, do 28. rujna. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A320.

Na 45 najavljenih povratnih letova prema Puli, AerLingus trenutno nudi čak 15.660 sjedala.

Od 30. ožujka najavljena je i linija Dublin – Dubrovnik – Dublin, no za očekivati je da će kompanija na ovoj liniji krenuti prometovati također u svibnju. Od svibnja do kraja rujna najavljeno je čak 5 letova tjedno, svakog dana osim utorka i četvrtka, također sa zrakoplovima tipa A320. U listopadu će kompanija smanjiti broj rotacija na tri tjedna leta.

Linija Dublin – Split – Dublin trebala bi prometovati od 1. svibnja do 1. listopada, najavljena su dva tjedna leta, svakog utorka i četvrtka. Ovo je ujedno jedina linija na kojoj je AerLingus prometovao i prošle godine, nakon što je ukinut lockdown u europskim zemljama.

Pročitajte još

DIRLJIV OPROŠTAJ OD MIŠE MARTINOVIĆA ‘Bio si tako velik i svoj, a tako drag, naš, dodirljiv…’

Dulist

Ako imate 0- negativnu krvnu grupu, odazovite se na darivanje krvi

Dulist

Danas bi Pavo Urban slavio 53. rođendan

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija