Zanimljivosti

Ipak se kreće: Katalog POS-ovih stanova

Agencija za društveno poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika, pohvalili su se iz gradske uprave objavila je katalog stanova za POS u Mokošici.

I to nakon što je krajem veljače izdana Potvrda na glavni projekt za zgrade poticane stanogradnje u Mokošici.

– Budući kupci POS stanova, sukladno listi iz 2008. godine tako će moći analizirati ponudu i definirati svoje preferencije prije nego što krenu u formalnu proceduru kupnje stana. Od trenutka izdavanja Potvrde na glavni projekt, stručne službe Grada Dubrovnika rade na pripremi dokumentacije za raspisivanje natječaja za izvođača radova.

Za očekivati je kako će natječaj biti raspisan do kraja ožujka – naveli su iz Grada Dubrovnika. Podsjećaju i kako Grad Dubrovnik na kupljenom zemljištu gradi po programu POS-a 64 stana u 8 zgrada s pripadajućim garažnim parkirališnim mjestom.

Uz tekst prilažemo i katalog stanova s weba Grada kako bi potencijalni kupci s davno napravljene liste, ali i ostali građani, mogli poviriti u ponudu stanova.

Pročitajte još

Radioklub Dubrovnik sudjelovao na prestižnom svjetskom natjecanju radioamatera

Dulist

[FOTO/VIDEO] ‘KAKO NE BI OPET POSTALI NEZNANCI’ Druženje GO UHDDR Grada Dubrovnika i njihovih suboraca na Tireni

Dulist

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija