Zanimljivosti

Ipak se kreće: Katalog POS-ovih stanova

Agencija za društveno poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika, pohvalili su se iz gradske uprave objavila je katalog stanova za POS u Mokošici.

I to nakon što je krajem veljače izdana Potvrda na glavni projekt za zgrade poticane stanogradnje u Mokošici.

– Budući kupci POS stanova, sukladno listi iz 2008. godine tako će moći analizirati ponudu i definirati svoje preferencije prije nego što krenu u formalnu proceduru kupnje stana. Od trenutka izdavanja Potvrde na glavni projekt, stručne službe Grada Dubrovnika rade na pripremi dokumentacije za raspisivanje natječaja za izvođača radova.

Za očekivati je kako će natječaj biti raspisan do kraja ožujka – naveli su iz Grada Dubrovnika. Podsjećaju i kako Grad Dubrovnik na kupljenom zemljištu gradi po programu POS-a 64 stana u 8 zgrada s pripadajućim garažnim parkirališnim mjestom.

Uz tekst prilažemo i katalog stanova s weba Grada kako bi potencijalni kupci s davno napravljene liste, ali i ostali građani, mogli poviriti u ponudu stanova.

Pročitajte još

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA ‘Čuvajmo pisce i glumce, jer pisci su Riječ, a glumci Govor’

Dulist

HUMANITARNI BUVLJAK Čak 2424 eura prikupljena za Udrugu Down sindrom!

Dulist

Sportski duh, navijanje, smijeh i radost zavladat će u utorak župskom školom!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija