Kultura

INTRIGANTNO GOSTOVANJE Tarik Filipović u predstavi ‘Sex i glad/Doktor za one stvari’

tarik

U Kazalište Marina Držića u srijedu, 12. lipnja stiže predstava ‘Sex i glad / Doktor za one stvari’, a doktora seksologije, profesora i playboya utjelovit će omiljeni glumac Tarik Filipović koji će gledatelje povesti na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmova iz područja ljudske seksualnosti.
Koliko god živimo u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. ‘SEX & GLAD – Doktor za one stvari’ je predstava koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode.

Smijeh je lijek
Naravno, kao i u komičnim prethodnicama i uspješnicama u kojima je Tarik sudjelovao kao autor i glumac (Predsjednici&Ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro…), tako je i ovom monoshowu primarni zadatak opustiti vas, educirati, zabaviti i nasmijati. Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena.
Predstava je multimedijalna i interaktivna, u formi kolažnog showa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redatelja Marija Kovača.

Foto: KMD/Facebook

Pročitajte još

POMAMA ZA ‘KAFETARIJOM’ Sve ulaznice rasprodane ili rezervirane, otvorena lista čekanja

Dulist

OTVARANJE IZLOŽBE I RADIONICA STRIPA U FLORI ‘Striptokok’ Davora Schunka

Dulist

KAPELA TRANSFORMIRANA U ROZARIJ SV. STJEPANA Nesvakidašnja izložba Dubravke Lošić u Labinu

Dulist