DuList IN

INSTAGRAM/SALLY COOPER Poznata australska violinistica ljetuje u Dubrovniku

INSTAGRAM/SALLY COOPER Poznata australska violinistica ljetuje u Dubrovniku

Brojne zvijezde tijekom ljeta odabiru baš Dubrovnik kao lokaciju za svoje ljetovanje. ovog puta na instagramu smo ‘uhvatili’ Sally Cooper, poznatu violinisticu iz Australije.

Sally, osim što je seks bomba, na instagramu ima preko 14 tisuća pratitelja i australskoj je publici poznatija kao voditeljica žičanog orkestra u brojnim talent natjecanjima poput: ‘Dancing With The Stars’, ‘X Factor Australia’, ‘Australia’s Got Talent’ i ‘The Footy Show’. Sally je glavni izvođač u električnom triu ELEKTRA, poznati po zabavama na korporativnim i sportskim događanjima. Nedavno je Sally objavila klasični / pop / rock album zvan GOLDEN te radi na drugom albumu koji je ispunjen soul-house zvukom. Zanimljivo je kako je Sally unajmila megapopularna diva Beyonce da nastupa na rođendanskoj zabavi njenog muža Jay Z-a.

– Čarobno nebo, kristalno čisto more, drevne gradske zidine, skrivene uličice i ukusni plodovi mora. Dubrovnik, veličanstven, srednjovjekovan, tajanstven i magičan! – napisala je u svojoj objavi na Instagramu Cooper.

IZVOR: Instagram @sallycoop, sallycooperviolin.com

 

 

 

Pročitajte još

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist

[VIDEO] PREDVIĐA JOJ SE OSCAR Izašao je trailer za film s Kate Winslet sniman u Kuparima!

Dulist