Županija

Imate paušalni obrt? Ova će vas besplatna radionica zanimati

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu ‘Računovodstveni okviri za paušalni obrt’, koja će se održati 17. lipnja 2021. s početkom u 10 sati u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik, Vukovarska 16, IV kat.

Radionica je namijenjena svim obrtnicima koji porez na dohodak utvrđuju u paušalnom iznosu, a cilj radionice je predstaviti prava i obveze iz važećih poreznih propisa o paušalnom oporezivanju te polaznike nastojati osposobiti za samostalno vođenje poslovnih knjiga i sastavljanje godišnjih izvještaja.

Na radionici će se predstaviti i mogućnost besplatnog korištenja web-alata putem kojeg će obrtnici paušalisti moći pristupiti programskom rješenju za samostalno vođenje poslovnih knjiga.

Budući da je broj polaznika ograničen, iz Centra za poduzetništvo mole sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem poveznice, e-maila: dcp@dcp.hr ili telefona: 020/418-401.

Radionica će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera. Radionica se organizira u sklopu projekta ‘Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova’ prijavljenog putem natječaja ‘Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)’ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte još

SASTANAK NA PELJEŠCU Vučković najavila potpore za vinare

Dulist

Županija sufinancira kamatnu stopu za kredite HAMAG BICRO-a

Dulist

Otvoren obnovljeni Gradski muzej u Korčuli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija