Županija

Imate paušalni obrt? Ova će vas besplatna radionica zanimati

Imate paušalni obrt? Ova će vas besplatna radionica zanimati

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu ‘Računovodstveni okviri za paušalni obrt’, koja će se održati 17. lipnja 2021. s početkom u 10 sati u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik, Vukovarska 16, IV kat.

Radionica je namijenjena svim obrtnicima koji porez na dohodak utvrđuju u paušalnom iznosu, a cilj radionice je predstaviti prava i obveze iz važećih poreznih propisa o paušalnom oporezivanju te polaznike nastojati osposobiti za samostalno vođenje poslovnih knjiga i sastavljanje godišnjih izvještaja.

Na radionici će se predstaviti i mogućnost besplatnog korištenja web-alata putem kojeg će obrtnici paušalisti moći pristupiti programskom rješenju za samostalno vođenje poslovnih knjiga.

Budući da je broj polaznika ograničen, iz Centra za poduzetništvo mole sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem poveznice, e-maila: dcp@dcp.hr ili telefona: 020/418-401.

Radionica će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera. Radionica se organizira u sklopu projekta ‘Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova’ prijavljenog putem natječaja ‘Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)’ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist