DuList IN

ĐIR KROZ GODIŠTA Imali smo priliku vidjeti zanimljive karnevalske kostime, djela vrijednih ruku ‘Prinčipese’

ĐIR KROZ GODIŠTA Imali smo priliku vidjeti zanimljive karnevalske kostime, djela vrijednih ruku 'Prinčipese'

Revijom karnevalskih kostima ‘Prinčipesin đir kroz godišta od veljuna’ započeo je subotnji program ovogodišnjeg Dubrovačkog karnevala. Riječ je ujedno i o novitetu ove manifestacije koji se održao u subotu ispred Katedrale. Kostimi i maske zasigurno će poslužiti kao inspiracija svima koji su ih ovog jutra bodrili.

-Kostimi koje smo imali prilike vidjeti djelo su vrijednih ruku Marine Glavinić. Ona već godinama šije i priprema kostime, a ovo je bila jedinstvena prilika da pokaže mali dio svog fundusa široj javnosti koja, ako je zainteresirana može unajmiti njene kostime. Poseban je također bio i prvi dio revije gdje su nošeni kostimi Zite Viđen koja je njih ostavila Marini na poklon – ispričala nam je voditeljica programa Zrinka Japunčić.

Inače, Boutique Prinčipesa, branda MG-dizajn je otvorio širom vrata svim poklonicima mode i modnih dodataka koji vole ručnu izradu i posebnost. U svojoj ponudi nude unikatne modele, skrojene po mjeri žene koja voli biti elegantna i zapažena, jednostavnog kroja sa zanimljivim detaljima i uvijek drugačija.

Dodajmo i kako su se na pozornici našle i pleasačice plesnog studija Lazareti.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist