Crna kronika

IMALI ‘FULL OPREMU’ U Đurinićima ‘pali’ s kokainom i marihuanom

IMALI 'FULL OPREMU' U Đurinićima 'pali' s kokainom i marihuanom

U večernjim satima u ponedjeljak, 21. ožujka policijski službenici Postaje granične policije Gruda u mjestu Đurinići u Konavlima zaustavili su osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak, dok su se u vozilu nalazila još dvojica putnika u dobi od 27 i 28 godina.

Tom prilikom vozač je policiji predao torbu koja se nalazila na zadnjem sjedištu vozila u kojoj su pronađena četiri paketa marihuane, ukupne težine 2,8 kg i četiri paketića kokaina ukupne težine 230 grama.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku jučer je obavljena pretraga stana, poslovnog prostora i vozila 26-godišnjeg vozača kada je pronađeno još 193 grama marihuane, dvije digitalne vage i 78 vrećica namijenjenih pakiranju droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 26-godišnjak je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok su 27-godišnjak i 28-godišnjak kazneno prijavljeni za isto kazneno djelo u redovnoj zakonskoj proceduri.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist