Aktualno

IMA RJEŠENJE OD VELJAČE Investitoru se očito ne žuri sanirati deponij u Brsečinama

O ilegalnom odlagalištu građevinskog otpada poviše uvale u Brsečinama pisali smo već u veljači ove godine nakon dojave naših zabrinutih građana.

Voditelj Odsjeka komunalnog redarstva Miho Šutalo u razgovoru za DuList je istaknuo kako su poduzete mjere protiv privatnog investitora, dva dana nakon dojave o deponiranju u veljači. Pokrenuli su upravni postupak protiv počini­telja, odnosno izdali usmeno rješenje da obustavi depo­niranje na padinama i sve vrati u prvobitno stanje. No, nisu zadovoljni brzinom kojom se to odvija.

-Riječ je o zemljištu u vlasništvu investitora, koji nakon izdanog rješenja više nije tamo deponirao zemlju od iskopa. Prema saznanjima redara koji su još naknadno obilazili to područje, pronašao je drugi deponij. Pomalo vraća izgled prostora u prvobitno stanje, ali nismo zado­voljni brzinom kojom se to događa. Ostao je dobar dio zemlje koju treba ukloniti i sigurno je da ćemo morati ubrzati postupak – rekao nam je Šutalo.

Cijeli razgovor sa šefom komunalaca možete pročitati u novom broju DuLista.

Foto: Čitatelj

Pročitajte još

NOVI PLOVIDBENI RED Provjerite kad polazi posljednji brod s Lokruma

Dulist

UMIROVLJENICE DOMA ‘DUBROVNIK’ MILICA PORTOLAN I RUŽICA MISEVSKI: ‘U ovoj situaciji najvažnije je zadržati radost i mir’

Leona Rašica

Ne zaboravite, u nedjelju se pomiče sat unatrag

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija