Grad

IMA LI ZAINTERESIRANIH? Dubrovačka biskupija daje poslovne prostore u zakup

Dubrovačka biskupija objavila je javni poziv za iskazivanje interesa za četiri poslovna prostora, od čega tri u Gradu i jedan u Mlinima.

Riječ je o prizemnom poslovnom prostoru površine 46,33 m2 na adresi Između Polača u kojem je do 31. prosinca u zakupu ugostiteljskog objekta ‘Petica’, prizemnom poslovnom prostoru površine 11,76 m2 na adresi Lučarica br. 2 koji je do 30. studenog u zakupu trgovačkog obrta ‘Artižan’, prizemnom poslovnom prostoru površine 26,46 m2 na adresi Nikole Božidarevića br. 14 koji se trenutno koristi kao skladište.

Četvrti je stambeno-poslovni prostor – zgrada bruto površine 235,52 m2 na adresi Tupina Mlini koji se može urediti za poslovno ili stambeno korištenje.

Prva tri prostora iz poziva daju se u zakup na pet godina, a u Mlinima na deset godina. Rok za prikupljanje prijava je 26. studenoga 2018. do 15 sati, a detalje poziva možete pogledati ovdje.

Pročitajte još

Zidine lani imale blizu 400 tisuća posjetitelja. Saznali smo i prihode

Dulist

Osiguran besplatan pristup internetu na Autobusnom kolodvoru

Dulist

I FRANKOVIĆ PITAO ŠTO JE S NOVIM BRODOM ZA ELAFITE Postirina zamjena bit će spremna do 2023.?

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija