Aktualno

Idući tjedan gužva i na Ilijinoj glavici!

U posljednje vrijeme građani su svjedočili mnogim raskopavanjima cesta i šahtova, zahvatima koji su im stvarali gužvu u prometu, trošili vrijeme i strpljenje ili, najkraće rečeno – svjedočili početku kampanje gradonačelnika Vlahušića. A što nas tek čeka!

Iz Gradske uprave tako javljaju kako su dogovoreni svi pripremni radovi i osigurana logistika na uređenju gradilišta rekonstrukcije glavnog raskrižja na Ilijinoj glavici, istočnom ulasku u Grad.

Na toj prometnoj arteriji Grada, kojom tisuće Župljana i Konavljana svakodnevno dolaze i odlaze iz Grada, tijekom idućeg tjedna počet će “intenzivni” građevinski radovi.

Zanimljivo ili ne, ali iz Gradske uprave ne spominju koliko će trajati radovi, tek navode kako će se radovi izvoditi “na način koji ne smeta normalno odvijanje prometa”.

Ipak, iz iskustva dubrovačkih vozača koji svakodnevno voze Starčevićevom ulicom i budućim lapadskim “gumnom” nije sigurno što točno znači to "normalno", pa treba pretpostaviti da će se jednak, ako ne i gori scenarij odvijati na Ilijinoj glavici.

Inače, izvođač radova na najavljenoj izgradnji raskrižja na Ilijinoj glavici je tvrtka PZC Split, čiji su predstavnici, u društvu gradskog pročelnika za promet, stanogradnju i razvojne projekte Dinka Mirića, danas obišli prostor skore gradnje.

Pročitajte još

UDRUGA GLAS PODUZETNIKA PITA: Zašto tako dugo čekamo radne dozvole?

Dulist

MATO FRANKOVIĆ: Konačno započinje projekt izgradnje autoceste do Dubrovnika

Dulist

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija