Aktualno

FOTO Molitva i podrška don Ivanu

sud sinanovic 9

Na skupu podrške don Ivanu Sinanoviću, osumnjičenom za ubojstvo predsjednika mjesnog odbora Banići Marka Kraljevića, okupilo se pedesetak osoba, uglavnom stanovnika Primorja i Konavala te desetak bajkera.

– Ovdje smo kako bismo pružili potporu našem don Ivici, a u isto vrijeme izrazili sućut obitelji i prijateljima pokojnog Marka Kraljevića – kazala je Ivana Banac iz Popovića, pozvavši prisutne na molitvu. Zatim je nastavila:

– Don Ivicu znamo kao otvorenog, veselog, pozitivnog, poštenog i skromnog čovjeka. Kao humanitarca i izuzetnog svećenika. Pravog domoljuba, pravog i iskrenog prijatelja. I kao takvom smo mu došli dati svu našu podršku u ovim teškim trenucima. Došli smo mu iskazati ljubav u ovako velikom broju, u slozi kako nas je on učio. Došli smo mu reći da smo uz njega i da mu vjerujemo – kazala je Banac.

Sinanovićev prijatelj, bajker imena Ivan, također je dao podršku don Ivanu Sinanoviću, a stanovnik Lisca Ivica Bratoš kazao je kako je mjesto izgubilo dobrog župnika te zatražio pošteno suđenje.

Pročitajte još

Lijek protiv bolova pod istragom Europske agencije za lijekove zbog kobnih nuspojava

Dulist

Što napraviti ako niste zadovoljni djetetovom zaključnom ocjenom?

Dulist

POVIJESNA PRESUDA Park Gjivović vraća se građanima!

Dulist