Aktualno

I policija obustavila potragu za kajakašima

Policija je još sinoć obustavila potragu, odnosno aktivnosti na kopnu i moru s ciljem utvrđivanja identiteta dvije osobe za kojima se tragalo.

Podsjetimo, nakon što je DuList jučer ujutro prvi donio informaciju kako je Lučka kapetanija obustavila potragu, jer su dvojica mladića na Lokrumu pronašla sporni kajak, lučki kapetan Mato Kekez potvrdio je to na konferenciji na novinare. Međutim, policija je odlučila nastaviti…

– Mi ćemo dati sve od sebe da pokušamo utvrditi da je to dvoje preostalih ljudi na sigurnome. Težak je to zadatak, ali napravit ćemo sve što je u našoj mogućnosti da ga uspješno obavimo. Nemamo prijavljen nestanak ikoga, ali činjenica je da nemamo ni poznat identitet osoba za kojima se tragalo. Naši su i sad na Lokrumu, mada su bili i jučer jasno. Usredotočit ćemo se na širi prsten akvatorija oko Lokruma, zidina, Betine… Paralelno prikupljamo i informacije s kopna. Također, obavijestit ćemo državno odvjetništvo i inspektorat o poslovanju pravnog subjekta koji je iznajmio kajake osobama za kojima se traga, a što će oni dalje poduzimati po tom pitanju na njima je – pojasnila nam je jučer glasnogovornica Biskup.

Pročitajte još

Ivica Ban: Osim starih kleveti i laži, što nam gradski HDZ može reći o ovome

Dulist

[FOTO] Adventska atmosfera uz Bosutske bećare na Vojnoviću

Dulist

MORH RASPISAO NATJEČAJ Primaju kandidate za vojnike/mornare i u Orebiću

Dulist