DuList IN

Još jedna ‘Plesna invazija’ u Lazaretima, stižu poznata imena!

Još jedna 'Plesna invazija' u Lazaretima, stižu poznata imena!

I ove se godine u Lazaretima održava projekt ‘Plesna invazija’/’Lazareti dance invasion’ u suradnji Plesnog studija Lazareti i Dubrovačke baštine. Tijekom sedam dana u kolovozu, Lazareti će postati plesni centar. Posljednjeg dana na platou Lazareta izvest će se završna produkcija i polaznici će pokazati što su kroz sedam dana s mentorima naučili. Osim toga, organizatori ističu kako se mogu očekivati nastupi gostiju iznenađenja.

-Prijave su otvorene već 7 dana i zatvaraju se 30. lipnja. Neke ćemo grupe zbog velikog interesa morati zatvoriti ranije. Ovog kolovoza posjetit će nas poznata imena poput Gabriele Pilić, Helene Janjušević, Rebecce Krajnović, Petre Ravbar, Tiana Cehica. Još uvijek nismo sve mentore otkrili pa tako možete sve novosti vidjeti na našim društvenim mrezama. Priključiti se mogu svi zainteresirani stariji od 6 godina, a gornje dobne granice nema – mjesta ima i za one bez plesačkog iskustva – poručuju organizatori. Foto Ilustracija

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist