Zanimljivosti

I mi bismo na ovakvu terensku nastavu! Mladi ekonomisti u svijetu čokolade

U sklopu terenske nastave učenici 2. i 3. razreda smjera komercijalist, ekonomist i prodavač Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik posjetili su tvornicu Kraš d.d. i tvornicu čokolade Zotter u Riegersburgu blizu Graza.

Na putovanju su bili od 24. ožujka do 27. ožujka. Povezivanjem znanja iz predmeta poznavanje robe, poduzetništvo, društveno odgovorno poslovanje i marketing s izvornom stvarnošću učenici su se dodatno educirali, a istovremeno uživali u raznim čokoladnim okusima. Ciljeve terenske nastave s ishodima pažljivo su planirale profesorice Ćulić, Krile i Dežulović, a učenici su bili izuzetno zainteresirani tako da su postavljanjem pitanja oduševili i brand managericu Kraša.

U Zotteru su se upoznali s uspješnim obiteljskim poduzetništvom Josefa Zottera koji svojom kreativnošću i lucidnošću oduševljava čokoljupce stvarajući neobične i originalne čokolade među kojima ima i onih od ribe, kečapa ili konoplje.Čokolada se proizvodi izravno iz zrna kakaovca zbog čega ima pun, bogat okus, a uz to je krasi i umjetnički dizajn pakiranja. Sve se to radi po načelu Fair trade i organske proizvodnje.

Naši učenici izletom su se pohvalili i na svome službenom Facebooku.

 

 

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Vatreno se navija za Hrvatsku u Studentskom domu!

Dulist

ZMAJADA, AVIONI… Završena trodnevna manifestacija ‘Aeronaut 8’

Dulist

Jeste li pluviofil?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija