Grad

I Dubrovnik se priključio izboru najljepšeg hrvatskog adventa!

I Dubrovnik se priključio izboru najljepšeg hrvatskog adventa!

I Dubrovnik se, između 33 grada i četiri općine, priključio izboru za Najljepši advent koji provodi portal gradonacelnik.hr, javljaju iz Gradske uprave.
Riječ je o novom projektu gradonačelnik.hr-a kojega, po uzoru na njihov super uspješni i popularni izbor za Najljepši vrtić, ove godine prvi put provode na svojoj Facebook stranici. Glas ili točnije ‘lajk’ za svog favorita  možete dati sve do 12. siječnja u ponoć i tako im pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru FB publike. Pobjednici će se proglasiti 13. siječnja.
Za izbor za Najljepši advent prijavila su se 33 grada i 4 općine: Bakar, Belišće, Crikvenica, Čazma, Delnice, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Karlovac, Kutina, Labin, Lepoglava, Metković, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Osijek, Pleternica, Poreč, Pula, Rijeka, Rovinj, Samobor, Slavonski Brod, Sveta Nedjelja, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vukovar, Zadar i Zlatar, te općine Ernestinovo, Mače, Tar-Vabriga i Vir.

Iz Grada Dubrovnika napominju kako se broje se i priznaju samo lajkovi na glavnu objavu na FB stranici portala gradonacelnik.hr sa slikama adventa, ne i na podijeljenim objavama. Svoj glas za dubrovački advent možete dati ovdje.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist