Grad

I Dubrovnik se priključio izboru najljepšeg hrvatskog adventa!

I Dubrovnik se, između 33 grada i četiri općine, priključio izboru za Najljepši advent koji provodi portal gradonacelnik.hr, javljaju iz Gradske uprave.
Riječ je o novom projektu gradonačelnik.hr-a kojega, po uzoru na njihov super uspješni i popularni izbor za Najljepši vrtić, ove godine prvi put provode na svojoj Facebook stranici. Glas ili točnije ‘lajk’ za svog favorita  možete dati sve do 12. siječnja u ponoć i tako im pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru FB publike. Pobjednici će se proglasiti 13. siječnja.
Za izbor za Najljepši advent prijavila su se 33 grada i 4 općine: Bakar, Belišće, Crikvenica, Čazma, Delnice, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Karlovac, Kutina, Labin, Lepoglava, Metković, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Osijek, Pleternica, Poreč, Pula, Rijeka, Rovinj, Samobor, Slavonski Brod, Sveta Nedjelja, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vukovar, Zadar i Zlatar, te općine Ernestinovo, Mače, Tar-Vabriga i Vir.

Iz Grada Dubrovnika napominju kako se broje se i priznaju samo lajkovi na glavnu objavu na FB stranici portala gradonacelnik.hr sa slikama adventa, ne i na podijeljenim objavama. Svoj glas za dubrovački advent možete dati ovdje.

Pročitajte još

Grad nastavlja financirati interventni tim na Elafitima i rad ambulante na Kalamoti

Dulist

Zbog radova se na dvije noći zatvara za promet Ulica Frana Supila

Dulist

Vatrogasci imali 9 intervencija, došlo i do oštećenja na Autobusnom kolodvoru

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija