Grad

FRANKOVIĆ O ‘KOSTURIMA IZ ORMARA’ Zbog postavljene, a nikad ‘navodno’ naručene ograde Grad lakši za više od 400 tisuća kuna

FRANKOVIĆ O 'KOSTURIMA IZ ORMARA' Zbog postavljene, a nikad 'navodno' naručene ograde Grad lakši za više od 400 tisuća kuna

Grad Dubrovnik izgubio je još jedan spor, ili kako ga je na svom Facebook Frofilu nazvao gradonačelnik Mato Franković ‘kostur iz ormara’. Iako nije precizirao točno o čemu je riječ, Grad Dubrovnik mora platiti više od 400 tisuća kuna za ogradu koja je postavljena, a nikad ‘navodno’ nije bila naručena.

-Uz otežano financiranje uzrokovano korona krizom istovremeno svako malo nam dolaze na naplatu presude, odnosno ‘kosturi iz ormara’ bivše gradske uprave. I lako nas je prozivati kako smo digli kredite za financiranje ključnih gradskih projekta poput stanova za mlade, ceste prema Pobrežju, škole Montovjerna i druge oku vidljive projekte, a istovremeno ignorirati cijeli niz presuda koje stalno moramo plaćati zbog tuđe nepromišljenosti. Ovaj put moramo platiti više od 400 000 kuna za ogradu koja je postavljena, a nikad “navodno” nije bila naručena. Međutim, moj posao je rješavati i ono naslijeđeno i zbog toga se ne žalim. Ali, ono što sigurno znam jest kako mom nasljedniku ili nasljednici neću ostaviti ni jedan jedini rep iza sebe – poručuje Franković.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović