Zanimljivosti

I dalje se olupine “odlažu” na javnim površinama

I dalje se olupine "odlažu" na javnim površinama

Olupine automobila i dalje se uklanjaju s gradskih javnih površina. Tako je komunalno redarstvo u zadnjih 15 dana evidentiralo 34 neregistrirana vozila.

Dvanaest olupina uklonili su sami vlasnici, a sedam ih je uklonjeno putem ovlaštene tvrtke, budući da su se njihovi vlasnici oglušili na ostavljene obavijesti o uklanjanju. U postupku je ostalih 15 vozila.
Kako se navodi na stranicama Grada, prema Članku 114. Odluke o komunalnom redu Grada Dubrovnika zabranjeno je parkiranje i ostavljanje svih neispravnih, dotrajalih, oštećenih, napuštenih i neregistriranih vozila, prikolica i radnih strojeva na javnim površinama, kao i na drugom zemljištu vidljivom s javne površine.

Pod neispravnim, dotrajalim, oštećenim ili napuštenim vozilom, prikolicom i radnim strojem smatra se vozilo, prikolica, i radni stroj koji su neispravni zbog oštećenja u prometnoj nezgodi ili kojima nedostaje motor, jedan ili više kotača, prednja, stražnja ili bočna stakla, dio karoserije i slično, odnosno čija je boja u većoj mjeri oštećena uslijed korozije, a svojim izgledom narušavaju izgled okoline.
 

Pročitajte još

PREKRASNO Sunce obasjalo Grad i izmamilo brojne kupače

Dulist

Tuna bar Pelješac objavio video: Velika bijela. Vanjska strana Mljeta!

Dulist

SPOJ TRADICIONALNOG I MODERNOG Sastav Kries nastupa u Lazaretima!

Dulist