Sport

HVATA NORMU ZA RIO Korčulanin u Splitu potvrdio sjajnu formu

HVATA NORMU ZA RIO Korčulanin u Splitu potvrdio sjajnu formu

Hrvatski reprezentativac Mario Todorović izvrsno je krenuo u novu plivačku sezonu osvojivši četiri zlatne medalje na natjecanju Jadran Grand Prix u Splitu održanom prošlog vikenda.

Todorović je pobijedio u disciplinama 50 metara slobodno (22.72 s), 100 metara slobodno (49.47), 50 metara leptir (24.00) te 100 metara leptir (53.36).

– Zadovoljan sam ulaskom u novu sezonu, iako nisam očekivao dobre rezultate već ovako brzo. Radim mjesec i pol dana s novim trenerom Milošem Miloševićem. U tom smo razdoblju puno radili na tehnici. Jako sam zadovoljan što smo dobro odradili ovo prvo natjecanje sezone u Splitu, a ovaj tjedan nastavljamo s pripremama za nastavak sezone – izjavio je Mario Todorović.

Već krajem tjedna, u nedjelju 1. studenog Mario Todorović nastavlja s natjecanjima kada će nastupiti na jakom Međunarodnom mitingu u talijanskoj Genovi. Krajem godine ga očekuje nastup i na Europskom prvenstvu u malim bazenima koje će se održati u Izraelu, dok sljedeća godina donosi nastupe na Prvenstvu Hrvatske i Europskom prvenstvu u velikim bazenima.

Ukoliko postigne normu, Maria očekuje i nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, kao vrhuncu sezone.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist