Sport

DUBROVNIK RUN LIGA U subotu finalna utrka na Babin kuku!

DUBROVNIK RUN LIGA U subotu finalna utrka na Babin kuku!

‘Babin kuk 7k’, utrka 6. kola Dubrovnik RUN lige održat će se u subotu 31. listopada.

Start utrke zakazan je za 12 sati kod ulaza u autokamp Solitudo, a prijave su otvorene preko Facebook grupe Dubrovnik RUN ili na email info@dubrovnikrun.com. Sudjelovanje je besplatno. Bit će to ujedno posljednja utrka trkačke amaterske lige dugoprugaša i svih ljubitelja rekreativnog trčanja za ovu sezonu.

– Dubrovnik RUN liga već je aktivna dvije godine u Dubrovniku. Trčanje u našem gradu je sve popularnije, tu je i međunarodni dubrovački polumaraton, škola trčanja, sve češće sretnemo naše sugrađane na ravnim i brdovitim ulicama, u parkovima i na šetnicama kako rade svoje duge i kratke treninge u razne dane i sate, jer ovaj sport može se trenirati bilo kada i bilo gdje. Važna je samo volja, odabrati cilj, i trčat može svatko! – poručuju iz Dubrovnik RUN-a.

– Danas Dubrovnik broji mnoge novopečene mlade maratonce (42km) sa zavidnim rezultatima istrčanih maratona širom Europe, a do jučer nismo imali niti jednoga mladoga! Tu su najpoznatiji Ivica Šakota, Daniel Marušić, Ante Živković, Mario Obuljen, Đivo Krile, Enis Hrustić te Ruđo Bošković iz Metkovića. Dođite na Babin Kuk u subotu u podne i istrčite dva kruga po 3.5 km, ukupno 7km, i sudjelujte u finalnoj utrci Dubrovnik Run lige. Trčite rame uz rame s nekim od spomenutih poznatih dubrovačkih maratonaca! – poručuju iz Dubrovnik RUN lige.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist