Zanimljivosti

HVALEVRIJEDNA INICIJATIVA BLIŽI SE KRAJU Bruno i Maja Šimleša prelaze posljednje kilometre za oboljele od raka, stigli su do Cavtata

Preostalo je još 50 kilometara koji dijele Bruna i Maju Šimlešu od završetka njihove planinarske avanture kojoj je cilj prikupiti pola milijuna kuna za psihološku pomoć onokološkim bolesnicima.

U svom jutrošnjem video-obraćanju na Facebook-u Šimleša se javio iz Veljeg Dola poviše Cavtata odakle se, sa suprugom Majom, uputio prema Sniježnici. Još je jednom istaknuo važnost prikupljanja sredstava za psihološku pomoć oboljelima od raka:

-Cilj je skupiti što je više moguće jer se sve to pretvara u konkretne sate razgovora i psihološke pomoći oboljelima od raka – rekao je Šimleša.

Podsjetimo da će svoju avanturu supružnici Šimleša završiti sutra u podne na rtu Oštro na Prevlaci te da su ovogodišnjim hodom prikupili 180 tisuća kuna za rad Udruge SVE za NJU.

Foto: Screenshot, Facebook/Bruno Šimleša

Pročitajte još

Zamislite izjesti 2100 kamenica u jednom danu? Sveto Pejić: ‘Sjećam se priče, ali idealna mjera je tri-tri!’

Dulist

Luka, Lucija i Stanka primjer su nesebičnosti i plemenitosti. Što su nam otkrili mladi medicinari?

Dulist

DOJMOVI AMERIKANCA KOJI ŽIVI U DUBROVNIKU ‘Svi su visoki i prelijepi’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija