Grad

HVALA MAJA I MIRKO! U bolnicu stigao prijeko potreban uređaj za novorođenčad

Stol za reanimaciju i grijanje novorođenčadi stigao je u Opću bolnicu Dubrovnik. Rezultat je to humanitarne akcije ’24h bez kompromisa’ u kojoj su supružnici, vlasnici konobe Veranda Maja i Mirko Andrić prikupili na oko 50 tisuća kuna kojima je kupljen ovaj uređaj prijeko potreban bolnici.

-Kupnja je potrajala malo duže, jer je ostatak sredstava za kupnju trebala odobriti županija te smo naš zajednički cilj ostvarili, bolnica koja brine o našim najmlađima i svi MI zajedno – istaknuli su organzatori akcije, ujedno i DuListovi pozitivci.

Objavili su i videouradak nastao u suradnji s Dominikom Miljakom, koji ih je snimao cijela 24 sata tijekom humanitarne akcije 2019. godine.

-Humanitarna akcija ’24h bez kompromisa’ održana je prvi put 2018. godine, ovaj video uradak je sniman 2019., objavljujemo ga u 2020. godini punoj strepnje, neznanja, turbulencija i pandemije. Nekako kao da je baš sada i trebao ugledati svjetlo dana. Pokazati ljudima da dobrota još uvijek postoji, da ljubav nikada neće iščeznuti i kako je sve srcu moguće. Neka zdravlja, čeka nas još puno godina ove divne akcije – stoji u opisu videa.

Foto: Konoba Veranda

Pročitajte još

GRADONAČELNIK Proračun u siromašnom Dubrovniku je veći od 13200 kuna po glavi stanovnika

Andrea Falkoni Račić

POTVRĐENO! Božo Benić novi je pročelnik Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša

Dulist

ŠAMPION CVIJETO STJEPOVIĆ Zlatno vino iz podruma u Šipčinama

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija