GradUrednički izbor

HVALA MAJA I MIRKO! U bolnicu stigao prijeko potreban uređaj za novorođenčad

HVALA MAJA I MIRKO! U bolnicu stigao prijeko potreban uređaj za novorođenčad

Stol za reanimaciju i grijanje novorođenčadi stigao je u Opću bolnicu Dubrovnik. Rezultat je to humanitarne akcije ’24h bez kompromisa’ u kojoj su supružnici, vlasnici konobe Veranda Maja i Mirko Andrić prikupili na oko 50 tisuća kuna kojima je kupljen ovaj uređaj prijeko potreban bolnici.

-Kupnja je potrajala malo duže, jer je ostatak sredstava za kupnju trebala odobriti županija te smo naš zajednički cilj ostvarili, bolnica koja brine o našim najmlađima i svi MI zajedno – istaknuli su organzatori akcije, ujedno i DuListovi pozitivci.

HVALA MAJA I MIRKO! U bolnicu stigao prijeko potreban uređaj za novorođenčad

Objavili su i videouradak nastao u suradnji s Dominikom Miljakom, koji ih je snimao cijela 24 sata tijekom humanitarne akcije 2019. godine.

-Humanitarna akcija ’24h bez kompromisa’ održana je prvi put 2018. godine, ovaj video uradak je sniman 2019., objavljujemo ga u 2020. godini punoj strepnje, neznanja, turbulencija i pandemije. Nekako kao da je baš sada i trebao ugledati svjetlo dana. Pokazati ljudima da dobrota još uvijek postoji, da ljubav nikada neće iščeznuti i kako je sve srcu moguće. Neka zdravlja, čeka nas još puno godina ove divne akcije – stoji u opisu videa.

Foto: Konoba Veranda

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović