Aktualno

HUMANITARNA AKCIJA UDRUGE ‘TATA JE TATA’ ‘Ovog Uskrsa usrećili smo dvadesetoro djece’

HUMANITARNA AKCIJA UDRUGE 'TATA JE TATA' 'Ovog Uskrsa usrećili smo dvadesetoro djece'

Udruga Tata je tata privela je uspješno kraju još jednu humanitarnu akciju. Riječ je o Uskrsnoj akciji kojom se pomoglo kupiti hranu za devet obitelji s djecom u teškoj socioekonomskoj situaciji.
-Još jedna uspješna Uskrsna akcija je iza nas zahvaljujući vama i vašim donacijama zato vas i ovaj put želimo informirati gdje su vaša sredstva potrošena. Naša pomoć je i ovaj put išla za obitelji s djecom koje su se našle u teškoj socioekonomskoj situaciji – navode iz Udruge.
-Ukupno smo kupili velike spenze za devet obitelji s dubrovačkog područja da bi imali hrane idućih mjesec dana. Ovog smo Uskrsa usrećili dvadesetoro djece – naveli su dalje te se zahvalili svima koji su pridonijeli u realizaciji ove humanitarne akcije.
-Veliko hvala mesari Traversi na podršci i svim dobrim ljudima koji nas podržavaju i prate kroz ove naše akcije – zahvalili su se iz dubrovačke udruge.
Navode kako su ponosni što se njihov tim proširio s ljudima plemenitog srca kao što su Branko Kukavičić, Periša Pavlović, Maroje Burić, Mario Orlandini, Ivan Grizelj, Tonko Smokvina i Đuro Kovačević te najavili učlanjivanje u Udrugu za sve zainteresirane o čemu će uskoro obavijestiti javnost.
-Svi smo skupa Tata je Tata. Hvala vam dragi ljudi i svako vam dobro želimo – zaključuju iz humanitarne udruge Tata je tata Dubrovnik.

Foto: Tata je tata/Facebook

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist