Aktualno

HUMANITARNA AKCIJA Kandidati ‘Večere za 5’ kuhaju u restoranu Mimoza!

vecera za pet na selu

Udruga ‘Bog, pravda, poštenje’ organizira još jednu humanitarnu akciju. U njoj će sudjelovati petorka iz Dubrovnika koja sudjeluje u emisiji ‘Večera za 5 na selu’.

Dubravko Bautović, Keti Ćorvila, Semra Bogdan, Katija Guljelmović i Marko Dragojević rado su se odazvali sudjelovati u hvalevrijednom događanju. Kuhat će za naše sugrađane u subotu, 4. veljače u restoranu Mimoza s početkom u 19 sati.

Dubrovačka vizažistica Ana Obradović Skračić, koja je na čelu udruge, ističe kako će se novčana sredstava prikupljati za kupnju ginekološkog ultrazvuka za Dom zdravlja u Dubrovniku.

U ponudi će biti mesni i riblji meni. Cijena jelovnika po osobi, koja uključuje četiri slijeda, čašu vina i vodom iznosit će 49 eura. Ako se odlučite na dostavu jela, cijena je 40 eura. Broj sjedećih mjesta za večeru je ograničen, zbog čega organizatori ističu da na vrijeme rezervirate svoje mjesto.

– Ako se popune sva mjesta, vršit ćemo dostavu. Svakako se treba prethodno najaviti – naglasila je Obradović Skračić.

Neće izostati ni bogati popratni program koji će voditi Nila Miličić Vukosavić. U njemu će među ostalim sudjelovati glazbenica Maja Grgić, kao i prošlogodišnja natjecateljica ‘Večere za 5’ Ivana Bačić koja će prisutne zabavljati kao DJ. Tijekom večeri će se održati i lutrija.

– Očekujemo dobru zabavu! Ove godine smo sve digli na višu razinu – kazala je Obradović Skračić.

Rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 095 4000 111 i sudjelujte u humanitarnoj akciji. Isto tako, možete uplatiti donacije na račun HR6424070001500014952 (BIC: OTPVHR2X).

Pročitajte još

NEK TI KUŠIN BUDE STINA Extra luksuzni smještaj na Porporeli i podno Lazareta

Dulist

Zoran Obradović: Sve nam je jača ‘oldtimer’ scena

Marko Džamarija

DUBROVČANI IZVAN GRADA Ivana Zorić: ‘U Beču mi je lijepo, ali Dubrovnik je baza, dom!’

Ivana Mijić Vulinović