Hrvatska

Hrvatskoj u New Yorku uručeno posebno priznanje za izvrsnost i kreativnost

Hrvatska turistička zajednica predstavila je hrvatsku turističku ponudu na sajmu New York Travel Adventure Show, koji je 28. i 29. siječnja održan u New Yorku, a dodatna potvrda uspješnog predstavljanja Hrvatske pristigla je tijekom posljednjeg dana sajma, kada je HTZ-u uručeno posebno priznanje organizatora za izvrsnost u nastupu i prezentaciji, odnosno za najkreativniji paviljon.

– Iskrene čestitke Leili Krešić Jurić, direktorici Predstavništva HTZ-a u New Yorku u čijoj je organizaciji i održano predstavljanje Hrvatske na ovome sajmu. Čestitke i zahvale upućujem i svim hrvatskim suizlagačima, koji su također dali svoj izniman doprinos u kvalitetnom nastupu Hrvatske te tako naš zajednički paviljon i izložbeni prostor učinili najkreativnijim, ali i najaktivnijim mjestom na sajmu – poručio je Kristjan Staničić, direktor HTZ-a.

Dodajmo kako je HTZ-u ovo priznanje uručeno u kategoriji internacionalnih zemalja, čime je ovaj uspjeh još i veći, a posebno priznanje direktoru Staničiću uručio je John V. Golicz, direktor sajma New York Travel Adventure Show.

Pročitajte još

DOBRE VIJESTI Povrat poreza već u svibnju

Dulist

Hrvatska od danas ima čak 42 proizvoda zaštićenog naziva u EU!

Dulist

Nema više poruka, e-maila ili Viber grupa! Izostanci iz škole pravdaju se kroz eDnevnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija