Sport

Hrvatska – Crna Gora 72:60

Hrvatska - Crna Gora 72:60

U pripremnom dvoboju u sklopu priprema za Europsko prvenstvo u Sloveniji odigranom u sportskoj dvorani u Gospinom polju harvatska košarkaška reprezentacija svladala je reprezentaciju Crne Gore sa 72:60.

Hrvatska je pružila najbolju igru od početka priprema, a vrijedi dodati kako izbornik Jasmin repeša nije mogao računati na Luku Žorića i Darija Šarića. Hrvatska je na poluvrijeme otišla s prednošću 40:35, a potom i serijom 10:0 pobjegla na +15 te održavala prednost do samog kraja uitakmice.

Prvo ime u hrvatskim redovima bio je Bojan Bogdanović sa 17 koševa, pratili su ga Ante Tomić s 12 i Mario Delaš s 11, dok je drugi Dubrovčanin Srđan Andrić zabio 5 koševa. Najbolji 'Đetići' bili su NBA-evac Vučević i Ivanović, oba s 9 koševa.

U nedjelju Hrvatsku očekuje novi pripremni meč, a protivnik će biti reprezentacija Latvije, također u Gospinom polju od 20.30 sati.

Podsjetimo, Europsko prvenstvo u košarci počinje 4. rujna u Sloveniji, a naši su u skupini s aktualnim prvacima Europe Španjolcima, domaćnima Slovencima te Česima, Poljacima i Gruzijcima.

Pročitajte još

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist