Aktualno

HRABRO SRCE Doris Bender izašla iz bolnice, korak po korak do pobjede!

doris bender naslovna 1

Objava ‘Korak po korak’ uz fotografiju na otvorenom, bez silnih cjevčica, respiratora, igala… na profilima društvenih mreža naše prekrasne mlade sugrađanke Doris Bender neizmjerno nas je svih obradovala. O tome koliko je zasigurno značajno poboljšanje zdravstvenog stanja razveselilo nju samu i njezinu obitelj suvišno je uopće spominjati.

-Naravno puno sam bolje od kad sam izašla iz bolnice, ali ne treba se zavaravati, da sam dobro – još uvijek nisam. Nezahvalno je kod mene prognozirati, jer je stanje još uvijek na žalost nestabilno. Jako je dug i težak put preda mnom, ali dan po dan. Uvijek ističem kako od samosažaljevanja nema ništa. Radit ću sve kao i do sada u suradnji sa svojom liječnicom, uz njezinu podršku i podršku bližnjih koji su mi je bezrezervno davali i do sada – rekla nam je Doris, koja je morala ostati u Zagrebu kako bi bila blizu bolnice i kako bi nastavila terapije uz najstručnije vodstvo.

-Važno je da sam izašla iz bolnice konačno, a sada eto korak po korak dalje. U najboljim sam rukama i napokon se nadam najboljem – poručila je Doris, koja je kroz svoje emotivne i ohrabrujuće objave na društvenim mrežama pod oznakom ‘hrabro srce’ postala istinska inspiracija ne samo onima koji se suočavaju s teškim dijagnozama, već uopće. Upravo nas ona tako često podsjeti da nismo ni svjesni koliko nam je dobro u životu i koliko vremena, energije i živaca trošimo na posve nebitne stvari, nesvjesni da zapravo kad imamo zdravlje – imamo sve.

 

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist