Aktualno

HRABRO SRCE Doris Bender izašla iz bolnice, korak po korak do pobjede!

Objava ‘Korak po korak’ uz fotografiju na otvorenom, bez silnih cjevčica, respiratora, igala… na profilima društvenih mreža naše prekrasne mlade sugrađanke Doris Bender neizmjerno nas je svih obradovala. O tome koliko je zasigurno značajno poboljšanje zdravstvenog stanja razveselilo nju samu i njezinu obitelj suvišno je uopće spominjati.

-Naravno puno sam bolje od kad sam izašla iz bolnice, ali ne treba se zavaravati, da sam dobro – još uvijek nisam. Nezahvalno je kod mene prognozirati, jer je stanje još uvijek na žalost nestabilno. Jako je dug i težak put preda mnom, ali dan po dan. Uvijek ističem kako od samosažaljevanja nema ništa. Radit ću sve kao i do sada u suradnji sa svojom liječnicom, uz njezinu podršku i podršku bližnjih koji su mi je bezrezervno davali i do sada – rekla nam je Doris, koja je morala ostati u Zagrebu kako bi bila blizu bolnice i kako bi nastavila terapije uz najstručnije vodstvo.

-Važno je da sam izašla iz bolnice konačno, a sada eto korak po korak dalje. U najboljim sam rukama i napokon se nadam najboljem – poručila je Doris, koja je kroz svoje emotivne i ohrabrujuće objave na društvenim mrežama pod oznakom ‘hrabro srce’ postala istinska inspiracija ne samo onima koji se suočavaju s teškim dijagnozama, već uopće. Upravo nas ona tako često podsjeti da nismo ni svjesni koliko nam je dobro u životu i koliko vremena, energije i živaca trošimo na posve nebitne stvari, nesvjesni da zapravo kad imamo zdravlje – imamo sve.

 

Pročitajte još

KOŠARKAŠI SLAVE Povratak u Premijer ligu otvorili pobjedom!

Dulist

[FOTO] ZA ČIŠĆE PODMORJE Ronilački klub Dubrovnik u Eko akciji Ponta Šipka

Dulist

SAJAM INOVACIJA Robert Petrušić iz Ploča osvojio srebro

Dulist