DuList IN

HOTEL LN GARDEN RESORT U KINI pogledajte kako izgleda novi projekt studija 3LHD!

HOTEL LN GARDEN RESORT U KINI pogledajte kako izgleda novi projekt studija 3LHD!

Radovi na gradilištu budućeg Hotela LN Garden Resort u Guangzhou u Kini su u punom zamahu! Izgradnja konstrukcije biti će gotova do kraja godine a otvorenje prve 3LHDove kineske realizacije planirano je u siječnju 2017.godine – pišu na Facebook profilu arhitektonskog ureda 3LHD, čiji je partner osnivač i Dubrovčanin Marko Dabrović.

Projekt hotela u okrugu Nansha kineskog grada Guangzhou, smješten je na estuariju rijeke Zhu Jiang (Pearl River) u sklopu Nansha Seaside Parka. Hotel ukupne površine 55000 m2 ima 374 smještajne jedinice.

A donosimo i biografiju tvrtke 3LHD:
3LHD je arhitektonski studio koji vode četiri partnera osnivača: Saša Begović (rođen 1967. u Bjelovaru), Marko Dabrović (rođen 1969. u Dubrovniku), Tanja Grozdanić (rođena 1968. u Zagrebu) i Silvije Novak (rođen 1971. u Rijeci). Svi partneri diplomirali su na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska.
3LHD je osnovan 1994, kada su tri od četiri partnera još uvijek bili studenti na zagrebačkom Arhitektonskom fakultetu, u ozračju hrvatske političke i ekonomske tranzicije, koja se proteže do danas, a zasnovan je na temeljima timskog rada i atmosfere.
3LHD partneri gostujući su predavači na institucijama diljem svijeta, a trenutno su nastavnici na Arhitektonskim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu i Splitu.
3LHD je interdisciplinarni arhitektonski ured, zainteresiran za integraciju raznih disciplina; arhitekture, urbanog i pejzažnog krajolika, dizajna, umjetnosti. Takav pristup je rezultirao serijom projekata i realizacija u Hrvatskoj i inozemstvu tijekom zadnjih petnaest godina.

3LHD ima integrativni pristup projektima i smatra da osim funkcionalnih, arhitektura mora odgovarati i na mnoga druga pitanja. Osnovni principi prakse utkani su u suvremenost početka 21. stoljeća.
Pristup projektiranju je svaki put s različitim realnostima, s mnogo različitih parametara koje si zadajemo i koji su nam zadani, on je integralan, analitičan i iterativan. Zasnovan je na izmjeni mišljenja različitih ljudi, koje nastoje uvesti u produkciju, to su različiti stručnjaci, eksperti za razna područja i zajedno sa njima nastoje doći do najkvalitetnijeg proizvoda.

Na njihovim službenim stranicama možete pogledati mnoštvo dosad urađenih projekata!

Pročitajte još

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist