DuList IN

HOT, HOT, HOT Strasni poljupci Nine Morić u Dubrovniku

HOT, HOT, HOT Strasni poljupci Nine Morić u Dubrovniku

Nakon što se početkom mjeseca udala u Kambođi Nina Morić medeni mjesec sa suprugom Massimilianom Dossije provodi u Dubrovniku.
 

Novopečeni bračni par nije skrivao svoju zaljubljenost, a šetajući do povijesne jezgre, na vratima od Ploča, snimljena je gdje u zagrljaju sa svojom boljom polovicom izmjenjuje strasne poljupce.

Malo je tko znao da je putovanje u Kambodžu skrivalo romantičnu pozadinu. Da se ponovo udala, ovaj put za poduzetnika iz Milana, hrvatska manekenka s talijanskom adresom, objavila je na svom Twitter profilu, a talijanski mediji pišu kako se vjenčanje slavilo s budističkim obredom u hramu Angkor Wat.

– U životu se može pogriješiti tisuću puta, ali Max je onaj pravi. Pridobio me je glavom i dušom. Ja sam osjetljiva osoba i to shvaća vrlo malo ljudi, jedan od njih je Maximilian – rekla je Nina za jedan talijanski tjednik.

Nina Morić svog novog supruga upoznala je još prije devet godina, ali ljubavnu su vezu započeli pred samo dva mjeseca. Iako su oboje katolici, za budističko vjenčanje su se odlučili upravo zbog filozofije budizma koja im je, kako je ispričala Nina Morić, dala unutarnji mir za duhovni brak koji je nju i Maxa još više zbližio. Kad se okonča brakorazvodna parnica s Fabriziom Corona, Morić je najavila kako će vjenčanje ponoviti i u Italiji.

Osim s vjenčanim prstenom, Nina se iz Kambodže vratila i s novom tetovažom kojom je obilježila taj za nju važan dan.
"Zmaj na desnoj ruci simbolizira snagu…" – napisala je na Twitteru.
 

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist