Aktualno

Hilton Imperial vodeći hrvatski hotel

U jakoj konkurenciji od ukupno 12 luksuznih hotela Hilton Imperial Dubrovnik proglašen je vodećim hrvatskim hotelom.

Riječ je o priznanju kojeg ovom hotelu dodjeluje drugu godinu za redom ugledna turistička organizacija World Trawel Awards 2001. Nagrade je osvojilo i još šest drugih hotela iz korporativnog portfelja na području Europe. Nagrade su dodijeljene na osnovi glasovanja turističkih agenata diljem svijeta.   

Predsjednik Hilton Worldwide-a za Europu, Simon Vincet istaknuo je kako je jako ponosan na činjenicu da mnogobrojni Hilton hoteli na području Europe u veoma jakoj konkurenciji, u različitim segmentima i kategorijama poslovanja, osvajaju prestižne nagrade.

– Višestruka priznanja od strane ugledne organizacije kao što je "World Travel Awards” dokaz su vodeće pozicije naše kompanije na europskom tržištu koju smo ostvarili kontinuiranim naporima u pružanju izvrsne i dosljedne usluge u svim našim hotelima te personaliziranim pristupom svakom pojedinačnom gostu – izjavio je Vincet.

Inače, od samog osnutka 1993. godine "World Travel Awards" ima ključnu poziciju i značajan utjecaj na globalnoj turističkoj sceni. Ova ugledna organizacija već dugi niz godina djeluje s ciljem pronalaženja i nagrađivanja turističkih subjekata koji svojim klijentima pružaju vrhunsko iskustvo, na taj način potičući konkurenciju na izvrsnost i inovativnost.

Priznanje navedene organizacije smatra se najvišim dostignućem te ujedno i najboljom preporukom koju turistički objekt može imati.  Svečanost dodjele nagrada za Europu "The 18th Annual Grand Final of the World Travel Awards 2011" održati će se 29. studenog u gradu Doha, u državi Qatar.  

Pročitajte još

BUDITE NA OPREZU Ako dobijete ovakav e-mail, odmah ga izbrišite!

Dulist

CRNOGORSKI POVJESNIČAR PROF. DR. SC. BOBAN BATRIČEVIĆ Milatović je hibrid velikosrpstva i populizma!

Barbara Đurasović

PRVA OD ŠEST U Dubrovnik uplovila brza brodica hitne službe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija