Županija

HGSS Orebić svečano otvorio prostorije novog doma

hgss orebic naslovna

Završeni su radovi na izgradnji doma HGSS-a stanice Orebić te je upriličeno svečano otvaranje na kojem se okupilo gotovo dvjesto pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja iz cijele Hrvatske.

U ime Dubrovačko-neretvanske županije svečanom otvaranju nazočili su župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo.

-Uistinu je lijepo vidjeti ovako veselu atmosferu i vaše zajedništvo. Čestitam orebićkoj stanici HGSS-a koja radi odličan posao. Zaista smo vam zahvalni i na vašoj hrabrosti i požrtvovnosti. Dubrovačko-neretvanska županija pratila je i podupirala vaš rad od početka, a tako će biti i dalje – poručio je župan Nikola Dobroslavić.

Okupljenima su se, ovom prilikom, obratili i pročelnik HGSS-a stanice Orebić Darko Prižmić, voditeljica Službe civilne zaštite Dubrovnik Ana Miličić, načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić te pročelnik HGSS-a Hrvatske Josip Granić.

Realizacijom izgradnje ovog doma u vrijednosti od 1,5 milijuna kuna HGSS u Orebiću dobio je moderne i funkcionalne prostorije. HGSS stanica Orebić osnovana je 2008. godine djeluje na području poluotoka Pelješca te otoka Korčule i Lastova.

Pročitajte još

Župan potpisao ugovore o sufinanciranju poticajnih mjera za zdravstvene djelatnike

Dulist

MOŽE SE! Ploče plaćaju autobus svojim učenicima i tijekom ljeta

Dulist

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

Dulist