Politika

HDZ UZVRATIO SRĐEVCIMA ‘Vijećniče Nikolić ispričajte se javnosti zbog laži!’

HDZ UZVRATIO SRĐEVCIMA 'Vijećniče Nikolić ispričajte se javnosti zbog laži!'

Već nekoliko dana traje ‘rat’ priopćenjima između Srđevaca i lokalnog HDZ-a, a oko suspenzije gradonačelnikove zamjenice Orlande Tokić zbog mogućeg sukoba interesa oko zemljišta kod Mihajla. Iz HDZ-a uputili su reagiranje na prethodno priopćenje Srđevaca.

U njemu, naime, ističu, kako je vijećnik Ljubo Nikolić ‘jurišnik Srđevaca koji se prikazuje kao moralna vertikala ne samo Gradskog vijeća nego i čitavog Grada i okolice javno lagao’. U prilog tome navode iz HDZ-a, kako je ‘vijećnik Nikolić u emisiji jedne lokalne televizije i portala 20. studenog na jasan upit radi li njegova tvrtka s Gradom Dubrovnikom slagao novinarki odgovorivši kako nekada jest, ali od 2012. godine više ništa’.

-Dakako, radi se o tvrtki Laus CC u kojoj je Ljubo Nikolić pomoćnik direktora, a uskoro, kako čujemo, i direktor. Dakle riječ je o osobi koja itekako mora znati s kime njegova tvrtka posluje. No, vijećniče Nikolić i prateći obožavatelji liste ‘Srđ je Grad’, u laži noge kratke bivaju.

Tako je, unatoč tvrdnjama Nikolića da od 2012. godine Laus CC ne posluje s Gradom, u evidenciji financija Grada Dubrovnika razvidno da je tvrtki Laus CC od 2012. do 2018. godine isplaćeno 572 995 kuna!!!

Zaključak izrečenog u emisiji i činjenice iz gradske evidencije je jednostavan- Ljubo Nikolić bezočno laže i obmanjuje!

I to je, dakle, taj pravednik i ta moralna vertikala koji svima na političkoj sceni ovećom soljenkom soli pamet. I o poštenju i o moralu, ali i o stručnosti. A, zapravo je samo jedan od itekako upletenih u ‘ingropane interese’ – stoji u priopćenju koje potpisuje GO HDZ-a.

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist