Politika

HDZ-OVI KANDIDATI OBIŠLI KORČULU ‘Lista broj 7 je lista dokazanih i uspješnih ljudi!’

HDZ-OVI KANDIDATI OBIŠLI KORČULU 'Lista broj 7 je lista dokazanih i uspješnih ljudi!'

Kandidati na listi HDZ-a u X izbornoj jedinici Branko Bačić, Damir Krstičević, Mato Franković i Dalibor Milan su, u pratnji predsjednika ŽO HDZ DNŽ Blaža Peza i župana Nikole Dobroslavića, obišli otok Korčulu te se susreli s članstvom i simpatizerima. Nakon druženja u Lumbardi i Smokvici, u večernjim satima su održani predizborni skupovi u Veloj Luci, Korčuli i Blatu.

U svojim obraćanjima svi su kandidati naglasili važnost jednoga – HDZ je ostvario sve, i više nego je obećao, a tako će nastaviti i dalje! Istaknuto je kako nije nevažno podsjetiti s kakvim se izazovima Vlada HDZ-a i Andreja Plenkovića susrela u proteklih osam godina, a danas ima iza sebe najbolje rezultate od bilo koje Vlade prije – od kapitalnih infrastrukturnih projekata do poboljšanja standarda naših sugrađana, činjenice da je hrvatsko gospodarstvo danas najbrže rastuće u Europi i osnaživanja međunarodnog položaja Republike Hrvatske.

Nositelj liste Branko Bačić najavio je samo neke od mjera kojima će se Vlada usmjeriti prema građanima: podizanje prosječne neto plaće na 1.600, eura, povećanje mirovina najmanje 30 posto, osiguravanje iznosa prosječne mirovine od najmanje 750 eura, za svako rođeno dijete majci godinu dana mirovinskog staža i smanjivanje dobne granice za mirovinu za godinu dana po djetetu, dodatno jačanje sustava domovinske sigurnosti i zaštitu granica te brojne druge.

Koliko su građani svjesni svih rezultata ove Vlade, ali i činjenice da 17. travnja ne postoji bolji izbor za Hrvatsku, za hrvatske građane, za stabilnost i sigurnost pokazala je i podrška koju su kandidati jučer dobili na Korčuli. Lista broj 7, istaknuto je više puta, lista je dokazanih i uspješnih ljudi, ljudi koji iza sebe imaju rezultate, za razliku od onih koji nemaju program osim micanja HDZ-a s Vlasti, a što Hrvatsku samo može unazaditi.

Hrvatski jug najbolje zna kako ovdje nije bilo niti projekata niti ulaganja dok je na vlasti bila lijeva koalicija, a kako je posljednjih osam godina. I zato nije nevažno tko će nas voditi, jer pred nama je izazovno vrijeme, a rezultati Vlade u protekla dva mandata najbolji su dokaz da Hrvatska demokratska zajednica našu državu zna voditi uspješno.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist