Hrvatska

‘Grofovi’ posjetili i darivali potrebite hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji

U ovo predblagdansko vrijeme članovi Udruge specijalne jedinice policije Grof nisu zaboravili one koji su branili hrvatsku domovinu, a danas se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji. Osim što su im osobno dostavili pakete s namirnicama, kroz razgovor i druženje dali su im do znanja da nisu sami i zaboravljeni

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Naime, Udruga specijalne jedinice policije Grof  aplicirala je na javni poziv Ministarstva hrvatskih branitelja za financiranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata u cilju ublažavanja posljedica rata te povećanja socijalne uključenosti.

Od dobivenih sredstava, Udruga je financirala 30 paketa koji su se sastojali od nekvarljivih prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština, koje su potom policijski službenici Interventne jedinice policije ove Policijske uprave, ujedno i članovi same Udruge,  pojedinačno, tijekom ovog tjedna, prevezli i darovali hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima.

Ovim malim činom Udruga specijalne jedinice policije Grof i Policijska uprava dubrovačko-neretvanska pokazali su kako misle na potrebite hrvatske branitelje i njihove obitelji i rade za njihovo dobro i bolje sutra.

Pročitajte još

MINISTAR MARIĆ: Razmatramo uvođenje vaučera za gorivo

Dulist

Dubrovački restoran 360º i korčulanski LD Terrace zadržali Michelinovu zvjezdicu

Dulist

NAKON SASTANKA S MINISTROM MARIĆEM Studenti uspjeli, porezni limit povećava se za 9000 kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija