Politika

Grmoja u ‘Nedjeljom u 2’ najavio kandidaturu za župana: ‘Fokusiran sam na jug Hrvatske’

Grmoja u 'Nedjeljom u 2' najavio kandidaturu za župana: 'Fokusiran sam na jug Hrvatske'

Saborski zastupnik i politički tajnik Mosta, Nikola Grmoja, gostovao je danas u emisiji Aleksandra Stankovića ‘Nedjeljom u dva’.

Među brojnim temama, Grmoja je najavio svoju kandidaturu za župana Dubrovačko neretvanske županije, no ustvrdio i to kako je protiv koncesije u Gružu.

– Radili smo ankete i jako dobro stojim, tražili su od mene da se kandidiram. Ja prije i nisam želio u Sabor, htio sam ostati u Metkoviću. Fokusiran sam na jug Hrvatske i ako se kandidiram, morat ću dati ostavke na stranačke funkcije jer ne bih to mogao paralelno. Kao župan moram se povući i sa saborske pozicije, iako mi je drago biti saborski zastupnik i mislim da sam se tu dobro snašao – potvrdio je svoju kandidaturu Grmoja, a prenosi dnevno.hr.

– Lista ‘Srđ je grad’ je lista koju mi podržavamo. Dolje ima dovoljno stručnjaka koji to mogu odraditi. Treba mnogo stvari uzeti u obzir i sukladno tome se ponašati – kazao je Grmoja na davanje koncesije Turcima. Dotakli su se i brojnih drugih tema, poput kurikulima, reformi, ministra Barišića te jučer izvedenog napada na LGBTQ zajednicu u Zagrebu, potom saborskih plaća, odluka o premijeru, Milanovićevog komentara o Mostu… Više ovdje.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist