Grad

Gradonačelnik uručio ključeve novog vozila za Caritas

Ključeve novog kombi vozila dubrovački gradonačelnik Mato Franković uručio je ovog utorka ravnateljici Caritasa Dubrovačke biskupije Sanji Šanje. Riječ je o donaciji Grada Dubrovnika, vrijednoj 217 tisuća kuna.

-Ovu donaciju, kojom Grad Dubrovnik donira jedno vozilo Caritasu za potrebe njihovog redovnog rada, smo dogovorili puno ranije i sa zadovoljstvom mogu reći da smo je priveli kraju. Nadam se da će dugo godina služiti Caritasu, za kojeg vjerujem da će nastaviti i ubuduće pomagati svima onima koji su u potrebi, kako su to radili i do sada – rekao je u ovoj prigodi gradonačelnik Mato Franković.

Istaknuo je i kako je suradnja Grada Dubrovnika i Caritasa jako dobra, što se posebno bitnim pokazalo u ovoj krizi, za vrijeme ‘lockdowna’.

Ravnateljica Caritasa Dubrovačke biskupije Sanja Šanje zahvalila je Gradu na donaciji i na podršci u provedbi programa i projekata te naglasila kako će novo vozilo za potrebe rada ove organizacije koristiti i svim njihovim korisnicima.

Pročitajte još

Dubrovački obrtnici dobili potpore u iznosu od milijun kuna

Dulist

RAZGOVOR S MIRSOM Udahnimo sadašnjost i izdahnimo prošlost. Stanimo na loptu i budimo bolji ljudi

Andrea Falkoni Račić

Od sutra izmjene u gradskom voznom redu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija