Grad

FRANKOVIĆ: Svjestan sam da je lakše ići niz dlaku i dodvoravati se raznoraznim skupinama, ali to nisam ja

Gradonačelnik Mato Franković na svome se Facebook profilu obratio sugrađanima te je u svome postu istaknuo niz problema u Gradu s kojima se ‘uhvatio u koštac’.

-Dragi sugrađani,

postoje trenutci kada obnašanje javne dužnosti gradonačelnika donosi pred vas velike izazove. U mom dosadašnjem mandatu tih izazova je bio popriličan broj. Vjerujem da ćete se sjetiti kada sam vršio pritisak da se zatvori žičara dok se ne otpočne s plaćanjem koncesijske naknade. I u to vrijeme primao sam razne pozive, sugestije i poruke sličnog karaktera – pa što ti to treba? Kada smo se uhvatili u koštac s neredom na javnim površinama kojeg smo naslijedili uvijek je bilo dobronamjernih savjeta, ali ni tu nismo odustali. Bankomate u povijesnoj jezgri smo riješili i još uvijek smo jedini grad u Republici Hrvatskoj koji je riješio to pitanje – istaknuo je Franković dodavši kako je pred njega sada došao i ‘vrući krumpir’ koji se zove GUP.

-I to ćemo riješiti. Ne podilazeći nikom, boreći se isključivo i jedino za javni interes, kao što smo to radili od prvog dana. Svjestan sam činjenice da je lakše ići niz dlaku te da je dodvoravanje raznoraznim skupinama poželjno u osvit lokalnih izbora. Međutim, to nisam ja. Stoga ću se i dalje nastaviti boriti za ispravan način vođenja Grada. Grada u kojem nema jednakijih, Grada po mjeri svih njegovih Građana – poručio je Franković.

Pročitajte još

Dubrovački obrtnici dobili potpore u iznosu od milijun kuna

Dulist

RAZGOVOR S MIRSOM Udahnimo sadašnjost i izdahnimo prošlost. Stanimo na loptu i budimo bolji ljudi

Andrea Falkoni Račić

Od sutra izmjene u gradskom voznom redu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija