Grad

FRANKOVIĆ: Svjestan sam da je lakše ići niz dlaku i dodvoravati se raznoraznim skupinama, ali to nisam ja

Gradonačelnik Mato Franković na svome se Facebook profilu obratio sugrađanima te je u svome postu istaknuo niz problema u Gradu s kojima se ‘uhvatio u koštac’.

-Dragi sugrađani,

postoje trenutci kada obnašanje javne dužnosti gradonačelnika donosi pred vas velike izazove. U mom dosadašnjem mandatu tih izazova je bio popriličan broj. Vjerujem da ćete se sjetiti kada sam vršio pritisak da se zatvori žičara dok se ne otpočne s plaćanjem koncesijske naknade. I u to vrijeme primao sam razne pozive, sugestije i poruke sličnog karaktera – pa što ti to treba? Kada smo se uhvatili u koštac s neredom na javnim površinama kojeg smo naslijedili uvijek je bilo dobronamjernih savjeta, ali ni tu nismo odustali. Bankomate u povijesnoj jezgri smo riješili i još uvijek smo jedini grad u Republici Hrvatskoj koji je riješio to pitanje – istaknuo je Franković dodavši kako je pred njega sada došao i ‘vrući krumpir’ koji se zove GUP.

-I to ćemo riješiti. Ne podilazeći nikom, boreći se isključivo i jedino za javni interes, kao što smo to radili od prvog dana. Svjestan sam činjenice da je lakše ići niz dlaku te da je dodvoravanje raznoraznim skupinama poželjno u osvit lokalnih izbora. Međutim, to nisam ja. Stoga ću se i dalje nastaviti boriti za ispravan način vođenja Grada. Grada u kojem nema jednakijih, Grada po mjeri svih njegovih Građana – poručio je Franković.

Pročitajte još

Mirna Batistić; ravnateljica Instituta za more i priobalje: ‘Stanje u našem moru još uvijek je ne dobro, ne zadovoljavajuće, nego odlično!’

Mia Njavro Banić

Jelka Tepšić odlikovana Križem Reda za civilne zasluge Kraljevine Španjolske

Dulist

Ovo su najbolji dubrovački doktori!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija