Grad

FRANKOVIĆ: Svjestan sam da je lakše ići niz dlaku i dodvoravati se raznoraznim skupinama, ali to nisam ja

FRANKOVIĆ: Svjestan sam da je lakše ići niz dlaku i dodvoravati se raznoraznim skupinama, ali to nisam ja

Gradonačelnik Mato Franković na svome se Facebook profilu obratio sugrađanima te je u svome postu istaknuo niz problema u Gradu s kojima se ‘uhvatio u koštac’.

-Dragi sugrađani,

postoje trenutci kada obnašanje javne dužnosti gradonačelnika donosi pred vas velike izazove. U mom dosadašnjem mandatu tih izazova je bio popriličan broj. Vjerujem da ćete se sjetiti kada sam vršio pritisak da se zatvori žičara dok se ne otpočne s plaćanjem koncesijske naknade. I u to vrijeme primao sam razne pozive, sugestije i poruke sličnog karaktera – pa što ti to treba? Kada smo se uhvatili u koštac s neredom na javnim površinama kojeg smo naslijedili uvijek je bilo dobronamjernih savjeta, ali ni tu nismo odustali. Bankomate u povijesnoj jezgri smo riješili i još uvijek smo jedini grad u Republici Hrvatskoj koji je riješio to pitanje – istaknuo je Franković dodavši kako je pred njega sada došao i ‘vrući krumpir’ koji se zove GUP.

-I to ćemo riješiti. Ne podilazeći nikom, boreći se isključivo i jedino za javni interes, kao što smo to radili od prvog dana. Svjestan sam činjenice da je lakše ići niz dlaku te da je dodvoravanje raznoraznim skupinama poželjno u osvit lokalnih izbora. Međutim, to nisam ja. Stoga ću se i dalje nastaviti boriti za ispravan način vođenja Grada. Grada u kojem nema jednakijih, Grada po mjeri svih njegovih Građana – poručio je Franković.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović