Grad

Gradonačelnik Mato Franković čestitao Islamskoj zajednici u Dubrovniku Ramazanski bajram

U prigodi Ramazanskog bajrama, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku glavnom dubrovačkom imamu Salkanu ef. Heriću, Islamskoj zajednici u Dubrovniku te svim sugrađanima islamske vjeroispovijesti.


Poštovani gospodine Heriću,

U ime Grada Dubrovnika i u svoje osobno, čestitam Vama i svim sugrađankama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram.

Neka nas i ovaj muslimanski blagdan podsjeti na značaj i snagu molitve, opraštanja, odricanja i žrtve u životima,  kako bismo sve osobne i društvene izazove nadišli u ozračju tolerancije, zajednički,  gledajući s optimizmom u budućnost.

Težeći neprestano boljitku i napretku društva, nastavimo kao i do sada graditi još ljepši i ugodniji suživot u našem Dubrovniku.

Vašim obiteljima i najbližima neka Bajram bude nadahnuće u promicanju uzvišenih vrijednosti poput poštovanja, plemenitosti i razumijevanja prema svakom čovjeku.

Provedite ovaj vjernički događaj u ozračju mira, blagostanja, radosti i nove nade.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Gradonačelnik Dubrovnika 

Mato Franković 

Pročitajte još

TURISTIČKI PROMET U DUBROVNIKU Ostvarene sjajne brojke u prvih pet mjeseci

Dulist

NOVI REKORD U svibnju izjednačena prodaja Dubrovnik Pass-a s brojem stanovnika!

Dulist

[FOTO] Sa Sponze uklonjen veći dio skele

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija