Grad

Gradonačelnik i župan u novogodišnjoj noći obišli dežurne službe

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ivanom Brnin i pročelnikom Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživom Brčićem, obišao je poslijepodne, tradicionalno ususret novogodišnjoj noći, hitne službe koje će dežurati sa Stare na Novu godinu.

Uz čestitke za nadolazeću novu godinu i prigodne poklone, gradonačelnik Franković zahvalio im se na predanom radu i ove 2021. godine. Svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2022. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

U današnjem obilasku gradonačelniku Matu Frankoviću pridružio se i dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima, a krenulo se, tradicionalno, od Hrvatskog radija – Radio Dubrovnika, nastavljeno je obilaskom Hitne pomoći, Opće bolnice Dubrovnik, Gorske službe spašavanja, službe 112, Plov puta, Crvenog križa, Kapetanije, Policijske postaje Dubrovnik, Prometne policije te Dubrovačkih vatrogasaca.

– Svake godine obilazimo službe koji rade svoj posao i na usluzi su građanima kako bi proslava novogodišnje večeri protekla u najboljem redu. To je čin zahvale i priznanja, ali i podsjećanje da postoje oni koji rade dok se drugi opuštaju. Činjenica je da ni ove godine neće biti velikog opuštanja, pa i ovom prigodom apeliramo na sve da se pridržavaju mjera Stožera. Svi se nadamo da će i u nastavku ove večeri sve proteći bez poteškoća – rekao je župan Dobroslavić.

Djelatnici dežurnih službi novogodišnju noć provest će na radnim mjestima brinući o sigurnosti svih građana Dubrovnika i gostiju Grada.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[VIDEO] SITNO BROJIMO DO FESTE Crkva sv. Vlaha ukrašava se lovorom

Dulist

Za predsjednika Udruge Hrvatski domobran izabran Nikola Bogoje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija