Grad

Gradonačelnik i župan u novogodišnjoj noći obišli dežurne službe

Gradonačelnik i župan u novogodišnjoj noći obišli dežurne službe

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ivanom Brnin i pročelnikom Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživom Brčićem, obišao je poslijepodne, tradicionalno ususret novogodišnjoj noći, hitne službe koje će dežurati sa Stare na Novu godinu.

Uz čestitke za nadolazeću novu godinu i prigodne poklone, gradonačelnik Franković zahvalio im se na predanom radu i ove 2021. godine. Svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2022. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

U današnjem obilasku gradonačelniku Matu Frankoviću pridružio se i dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima, a krenulo se, tradicionalno, od Hrvatskog radija – Radio Dubrovnika, nastavljeno je obilaskom Hitne pomoći, Opće bolnice Dubrovnik, Gorske službe spašavanja, službe 112, Plov puta, Crvenog križa, Kapetanije, Policijske postaje Dubrovnik, Prometne policije te Dubrovačkih vatrogasaca.

– Svake godine obilazimo službe koji rade svoj posao i na usluzi su građanima kako bi proslava novogodišnje večeri protekla u najboljem redu. To je čin zahvale i priznanja, ali i podsjećanje da postoje oni koji rade dok se drugi opuštaju. Činjenica je da ni ove godine neće biti velikog opuštanja, pa i ovom prigodom apeliramo na sve da se pridržavaju mjera Stožera. Svi se nadamo da će i u nastavku ove večeri sve proteći bez poteškoća – rekao je župan Dobroslavić.

Djelatnici dežurnih službi novogodišnju noć provest će na radnim mjestima brinući o sigurnosti svih građana Dubrovnika i gostiju Grada.

Pročitajte još

Grad krenuo s uređenjem igrališta na Ilijinoj glavici

Dulist

GRAD DUBROVNIK DIO KEKS OBITELJI Platite režije bez naknade preko aplikacije

Dulist

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist